zondag 23 september 2012

Rimmel Natural Bronzer SPF 8

Nu de herfst officieel in het land is, kunnen we verwachten dat we de zon minder gaan zien. Er kunnen wel eens van die hele mooie dagen in het najaar zitten maar echt zomer zal het toch niet meer worden. Dat betekent dat ik mijn mooi kleurtje dus verlies … Omdat ik toch mijn kleurtje wat wil behouden in die herfstdagen en ik niet echt een persoon ben die wekelijks onder de zonnebank lig, is er een hele makkelijke oplossing voor dat probleem : bronzer ! Mijn 2B bronzer heeft zijn beste tijd gehad (lees : major pan geraakt) dus werd het tijd dat ik achter een andere ging zoeken. De Rimmel Natural Bronzer is een heel populair product, dus bracht ik deze eens mee om te testen.

 

De verpakking is een mooi rond doosje met draaideksel. Het bevat ongeveer 14g product. De bronzer zelf ziet er schattig uit met zo’n zonneprintje in het midden. Ik kocht ‘em in de kleur 022. Het is zeker goed dat er ook SPF 8 in zit. Buiten je foundation en dagcrème (die ook SPF bevatten) ben je nog eens extra beschermd tegen de zon. Op zich is de bronzer een vrij lichte poeder maar je kan het natuurlijk altijd opbouwen. Ik breng ‘em aan over heel mijn gezicht maar concentreer het meer op de plaatsen wanneer je de ‘3’ en ‘E’ beweging doet. Zo shape je je gezicht wat meer.


Op zich ben ik heel tevreden over deze bronzer. Het is niet dat ik denk van ‘Wauw, wat een bijzonder product’, het doet net hetzelfde als een bronzer van een ander merk. Maar hij werkt en geeft me een gebruind kleurtje tijdens de dagen dat de zon helemaal niet schijnt. Dat is het belangrijkste, niet ? 

De Rimmel Natural Bronzer kan je vinden bij o.a. Kruidvat voor € 8,99. 

Welke bronzer gebruik jij ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik ben eerlijk altijd een beetje bang om bronzer te gebruiken, ik weet meestal niet echt waar aan te brengen en etc. Wel heb ik er eentje van Essence in mijn make up doosje liggen van 2 collecties terug ofzo, helaas nog niet veel gebruikt..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hoeft er helemaal niet bang voor te zijn ! Je kan het voor veel dingen gebruiken, zoals shapen bijvoorbeeld. Ook kan je het lichtjes over je hele gezicht aanbrengen zodat je er net ietsje bruiner uitziet (zonder dat je een immens kleurenverschil krijgt). :)

      Verwijderen