maandag 24 september 2012

Favoriete Beauty Webshops

Winkelen voor beautyspullen, is een van mijn favoriete bezigheden. In de zomer zeker : eerst lekker alle winkels binnen, daarna een leuk terrasje doen. In de herfst/winter valt dat al dik tegen : regen of sneeuw en wind. Perfect ! *not* Als ik moest kiezen, dan blijf ik toch liever binnen. Webshops zijn dan de ideale oplossing ervoor. Lekker vanuit je luie zetel bestellen.Je hebt allerlei webshops voor beautyproducten. Het enige verschil met als je gewoon gaat winkelen is, dat je de producten niet in het echt kunt zien en vasthouden. Je koopt als het ware met een gokje. Heel lastig als kleuren belangrijk zijn zoals een foundation bijvoorbeeld.

Boozyshop

Een van mijn favoriete beauty webshop is toch wel de Nederlandse Boozyshop. Levertijd valt ongelooflijk goed mee (ondanks ik dus in België woon) en ze zijn enorm klantvriendelijk. Zit je met een probleem ? Ze lossen het met veel plezier voor je op. Je hebt een grote keuze aan allerlei merken. Toppers : Sleek, NYX, BeautyUK.

Enchantra

Deze webshop heb ik pas onlangs ontdekt maar tsjonge … Wat een hemel op aarde ! Een leuke toevoeging aan het assortiment : nagellakrekken ! Ideaal voor mensen die niet toekomen met een gewone schoendoos vol nagellak. Toppers : Orly, Coastal Scents, NYX
 


Pretty Polish

Omdat we nu toch bezig zijn over nagellak, dé site bij uitstek : Pretty Polish. Voor ieder wat wils : nagellak die van kleur verandert, glitters à volonté, felle kleurtjes, etc. Toppers : Zoya, PUPA, Models Own.

Zoeva

Als laatste hebben we Zoeva. Kwasten nodig ? 88 palet nodig ? Een goede prijs ervoor betalen ? Dan moet je op deze site maar eens een blik werpen. Levering kan wat lang duren maar als je dat ervoor over hebt : bestellen maar ! Toppers : Flat Kabuki, Pure Glam Pigments, Metallic Stones Palet. 

Van welke webshops koop jij ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking:

  1. Ik gebruik af en toe de webshop van ELF en die van Boozyshop. Verder ook nog van heel wat kledingmerken :)

    BeantwoordenVerwijderen