vrijdag 14 september 2012

Tag # 19 : Things I want to do before I die

‘Life is too short.’ hoor ik telkens zeggen. En gelijk hebben ze. Al van vroeger had ik een lijsje met dingen die ik in het leven wilde doen/bereiken. Een deel ervan is al gelukt (op vlak van studies, familie en vrienden, reizen, etc.) maar een deel moet nog gedaan worden. Als ik heel mijn lijstje hier moest opnoemen, dan zou ik lang bezig zijn maaaarrrr … 3 dingen kan ik jullie wel verklappen. Let’s start! 

1. New York


Dit heb ik wel al meerdere keren gezegd omdat het ook echt bovenaan mijn lijstje staat : New York bezoeken. The City. Vorig jaar stond Londen bovenaan maar omdat ik er uiteindelijk naartoe ben geweest, kon ik deze plaats van m’n lijstje schrappen. New York is next. Lekker shoppen, de bezienswaardigheden bezoeken, een echte cupcake bij Magnolia’s … het staat allemaal op de planning. Ik moet er alleen eens naartoe geraken.
 

2. Gokje wagen in Las Vegas

Nooit gedacht dat ik dit zou willen doen, maar ja : een gokje wagen in 1 van de casino’s in Las Vegas. Ik denk dat het op zich al een hele ervaring is als je nog maar aankomt daar. En wie weet win je nog eens de jackpot ?  

3. Walk in closet

 
Welk meisje droomt hier nu niet van ? Een aparte kamer voor je kleerkast waar je echt àlles in kwijt kan. Schoenen, kleding, accessoires, … Name it, er is overal plaatst voor. Stel je voor … Ik begin alvast te sparen, haha ! 

Wat staat er nog op jouw lijstje ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten