vrijdag 21 september 2012

Wat denk jij van blogsales ?

Beautyblogger en make-up junkie zijn, kost enorm veel (en daar bedoel ik niet alleen de tijd die je erin steekt). Nieuwe collecties van het ene merk, zo’n 2 keer per jaar grote sale : mijn portemonnee wordt daar niet echt blij van. Teveel producten hebben is leuk, maar gebruik je ze ook allemaal of werken ze allemaal wel even goed ? Zo niet, dan heb je nog altijd Ebay om je producten te verkopen. Nochtans kan je blog ook helpen …

Producten die niet genoeg liefde krijgen, producten die je niet bevallen doordat je een verkeerde kleur hebt gekocht, etc. Het zijn maar een aantal redenen waarom mensen hun make-upjes verkopen. Ik heb er ook wel waarvan ik denk ‘Die gebruik ik toch nooit’ of ‘Dat gaat nooit op’. Daarom zijn blogsales zo handig ! Je maakt er anderen immers ontzettend blij mee.
 
Velen vroegen me al om eens een blogsale te doen. Om eerlijk te zijn : ik heb er wat schrik voor. Er doen enorm veel horrorverhalen de ronde. Van mensen die het niet serieus menen tot anderen die claimen dat hun pakketje nooit is aangekomen. Het is me wat. Nochtans kunnen blogsales heel handig zijn voor de mensen die ECHT naar iets op zoek zijn. Een MSF van MAC die te snel was uitverkocht ? Een Chanel lipstick gevonden die je mooi vindt ? Leuk ! Wat nog beter is : de prijs ! Je betaalt immers niet de volle pot zoals in de winkel. Oké, de producten zijn dan misschien tweedehands maar eenmaal ze gedesinfecteerd zijn, zijn ze zo goed als nieuw en kan je volop genieten van die mooie schatten.

Als je beautyproducten koopt bij beautybloggers, zit je goed. Je weet gewoon dat er goed zorg voor gedragen is en dat ze in perfecte staat zullen verkeren. Bij Ebay valt dat soms te betwijfelen...

Wat denk jij van blogsales ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking:

  1. Het idee lijkt me wel handig, want meestal zijn de producten al eens gereviewed dus je weet hoe het eruitziet maar zelf zou ik geen tweedehands make-up kopen.

    BeantwoordenVerwijderen