vrijdag 19 oktober 2012

Maybelline Infaillable Oogschaduw ‘Flashback Silver’

De Maybelline Infallible oogschaduws liggen al een tijdje in de winkels. Eerst was ik er niet zo gek van. Kleuren die er maar gewoontjes uitzien, geen idee of het makkelijk werken was. Maar na een paar reviews gelezen en gezien te hebben, veranderde ik van gedacht en repte ik me naar ‘mijn’ Kruidvat. Daar zag ik ze bij het Maybelline schap staan. Nu lagen niet alleen de standaard kleurtjes daar, maar ook de zogezegde ‘Smokey Eyes’ kleuren. Die vond ik veel interessanter, dus bracht ik er  eentje van mee om uit te proberen : Flashback Silver.

 
De verpakking vind ik op zich al heel cool : een vierkant potje met draaidekseltje. Het geeft het product iets chics. Ook stapelt het wat makkelijker in je make-up lade. Wanneer je het dan opent, zit er een klein ‘stampertje’ in om de oogschaduw mooi egaal te houden. De oogschaduw voelt enorm zacht aan en als je het aanbrengt en korrelt helemaal niet.


De kleur vind ik alleszins prachtig. In de winkel dacht ik dat het paars was met een beetje zilver in. Wat bleek als ik thuiskwam ? Het was net andersom ! Er zit veel meer zilver in dan ik dacht, maar heeft wel een paarse schijn. Heel mooi om een paarse smokey look te maken. De pigmentatie is ook nog zoiets. Wauw ! Met een paar vegen heb je al je hele ooglid bedekt. Ik ben echt aangenaam verrast !

 

In dit artikel maakte ik er een look mee. Ik vind de kwaliteit van de oogschaduw echt verrassend. Ik ben enorm blij dat ik er zo eentje hebt gekocht. Wees maar zeker dat ik er binnenkort nog wel enkele ga halen ! 

De Maybelline Infaillible Oogschaduws kan je vinden bij o.a. Kruidvat voor €12,99 per stuk. 

Heb jij er in je bezit ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten