woensdag 17 oktober 2012

Nieuw Lip Combo : Rimmel & Catrice

Zo nu en dan ontdek ik wel eens iets nieuws. Een leuk topje dat bij een bepaald vestje past, een leuke oogschaduwcombinatie, etc. Laatst had ik een bepaalde lipkleur voor ogen maar kon niets in mijn stash vinden wat er op leek (en dat wil al wat zeggen…). Dus wat doe je dan ? Juist, je maakt het gewoon zelf ! 

 

In mijn lipstickstash duikend, vond ik 2 kleurtjes die ik wel zou kunnen mengen tot de kleur die ik wilde : Catrice ‘Frozen Rose’ en Rimmel ‘Love Me’. De ene een roze-peachy, de andere wat meer berry en donkerder. Geen idee of het een leuke lipcombinatie zou geven, maar als je het niet probeert dan weet je het niet, toch ?


Dit zijn de swatches apart en helemaal rechts heb ik ze gemengd. Wat een mooie kleur! Zowel de peach als de berry kleur kan je erin opmerken. Zo zie je maar dat je nog heel wat kan ontdekken wanneer je iets uitprobeert. En echt niemand heeft deze kleur in zijn collectie liggen, hij is helemaal uniek!

 

Dus zoek je een bepaalde lipkleur maar je kan het niet vinden ? Maak het gewoon zelf ! Je zal verrast zijn welke mooie combo’s je kan maken met kleuren die je in je eigen stash hebt liggen. Helemaal uniek en je hoeft geen nieuwe producten te kopen. 

Heb jij al een favoriete combinatie gevonden ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten