donderdag 29 november 2012

‘Natuurlijk wil ik ze gebruiken !’

Een tijdje geleden kreeg ik van mama een zak toegestopt. Ik had echt geen idee wat erin stak, want ik verwachtte ook niets. Toen ik keek, zag ik dat er 3 producten in staken. Toen ik ze wat beter bekeek, bleken het alle 3 haarproducten te zijn ! Jeej ! Ze kwamen van een vriendin van mama.  Ze gebruikte ze toch niet meer en vroeg zich af of ik ze verder wilde opgebruiken. Natuurlijk ! Ik had nog nooit iets gebruikt van deze merken, maar ben altijd bereid om nieuwe dingen uit te proberen. Wat bleek ? Er is nog niet eens 1/4 opgebruikt !

Photobucket
 
Als eerste kreeg ik deze Bed Head Epic Volume Conditioner. Ik heb al enorm veel gehoord over Bed Head producten en ik weet dat het hier in België alleen verkocht wordt in kapsalons (of is dat ondertussen al veranderd ?), dus heel makkelijk geraak je daar niet aan. Nu ik zo’n product in handen heb, ga ik ‘em zeker uittesten. Echt veel volume heb ik niet nodig, maar ik wil wel eens zien of het me Nog meer volume kan geven. Ben benieuwd !

Photobucket

Als 2de kreeg ik deze Phyto Organics Volume Conditioner in handen. Ik heb nog nooit van het merk gehoord (ook zo’n exclusief kappersmerk, iemand?) maar het ziet er me wel goed uit. Op de fles staat dat de conditioner manuka honing en kokosmelk bevat, dat is enorm goed voor je haar ! Ook hier ben ik dus benieuwd naar !
 
Photobucket  

Als laatste kreeg ik deze Schwarzkopf Volume Spray. Deze gebruik je als je haar nat tot handdoekdroog is. Je sprayt wat over je haar voor het drogen en stylen. Het product claimt antistatisch te zijn en dat je haar beter doorkambaar wordt. Dat doorkambaar haar-effect wil ik wel eens zien, want ik heb altijd last van knopen in mijn haar na het wassen.  

Photobucket

Ik ben heel enthousiast over deze producten en ben benieuwd naar hun werking. Misschien zit er wel een nieuwe favoriet van de maand tussen ! 

Van welk product wil jij een review zien ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten