woensdag 14 november 2012

Producten die ik vaker zou moeten gebruiken

Er zijn heel wat producten die op mij nog liggen te wachten om gereviewd te worden. Niet alleen ligt er nog wel wat in mijn speciaal ‘review’-kastje, ook gewoon in de winkels … Daar wil ik nog zoveel van uitproberen ! En toch … mijn stash wordt er misschien dan wel groter van, maar er zijn ook een aantal producten die ik meer zou moeten gebruiken. Benieuwd welke dat zijn ?

Photobucket
 
1. Pigmenten

Pigmenten zijn echt hele mooie producten. Mensen die er in hun collectie eentje hebben liggen, weten wat ik bedoel. Zo’n pure kleur krijg je nooit uit een oogschaduw. Het enige nadeel ? Ze zijn wat rommelig om mee te werken. En zeg nu eerlijk : heb jij morgen zoveel tijd dat je elke dag met een pigment aan de slag kunt ? Ik alleszins niet. Dus zitten ze daar in mijn make-up kastje, wachtend op een ochtend waar ik meer tijd heb om ze te gebruiken. Jammer, want ik WIL ze doodgraag gebruiken.
 
Photobucket  

2. Highlighter

Als we van mooie producten spreken, kan ik de highlighters niet overslaan. Ze geven je een mooie frisse glow, ook al ben je ziek of zie je er eigenlijk doodmoe uit. Wat make-up allemaal niet kan doen. Helaas, ook hier een beetje hetzelfde probleem zoals bij de pigments : tijdsgebrek. Ik heb ’s ochtends welgeteld 30 minuten om mij aan te kleden, mijn haar en make-up te doen en te eten. Als ik het zo bekijk is dat echt niet veel ! Je kan het al raden : de ‘overbodige’ producten laat ik dan maar even voor wat ze zijn om wat tijd te besparen. Dat is goed als dat voor 1 ochtend is, maar als je dat weken aan een stuk doet … Ook hier blijven mijn mooie highlighters wachten…
 
Photobucket  

3. Lipgloss

Dan een product waar het helemaal niet draait om tijd. Lipstick/lipgloss kan ik zo opsmeren op weg naar het station. De laatste tijd ben ik echter meer een lipstickmeisje dan een lipglossmeisje. Ik denk dat het wat afhangt van het seizoen. In de zomer smeer ik al snel wat lipgloss op mijn lippen omdat ik lipstick wat ‘zwaar’ vind. Maar in de herfst/winter is dat juist andersom : dan vind ik lipgloss wat te licht.
 
Photobucket

4. Gezichtsmasker

Dit is dan geen make-up maar dit kan ik er ook wel bijtellen : gezichtsmaskers. Haarmaskers en mijn gezicht scrubben doe ik dan weer wel. Soms ontbreekt de moed me gewoon om nog wat langer onder de douche te staan omdat ik weet hoeveel ik nog moet doen ’s avonds. Dagen tot 19:00h waardoor je pas om 20:30h thuis bent. Eten, douchen en beginnen met de voorbereidingen voor ’s anderdaags. Een douche is dan echt om te ontspannen, maar daar heb ik dan (spijtig genoeg) de tijd niet voor. Dan is het gezichtsmasker het eerste dat ik skip.

Photobucket
 
Nu ik zo’n lijstje heb gemaakt met de producten die ik eigenlijk veel meer zou moeten gebruiken, weet ik waar ik de komende tijd op moet letten ! 

Wat zijn producten die jij veel meer zou moeten gebruiken ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel, die pigmenten zijn echt mooi! Maar het kost inderdaad veel tijd als je ze wilt gebruiken..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad ! Het is altijd zo'n gerommel ! ;)

      Verwijderen