woensdag 23 januari 2013

Nars 'Orgasm' Blush

Zo populair maar o zo moeilijk te verkrijgen: dat is een goede omschrijving voor de Nars blush in Orgasm. (‘Grappige naam’ dacht ik zo.) Ik had er al ontzettend veel over gehoord, het leek wel of iedereen ‘em in huis had. Er bestonden verschillende andere blushes die er net zo op leken, maar ik wilde de orginele. Toen ik hoorde dat ik met school naar Parijs zou gaan, wist ik dat ik de Sephora op de Champs-Elysées eens een bezoekje moest brengen. Zo gezegd zo gedaan. Ik neusde tussen de producten en ik vond wat ik zocht.

Photobucket
 
Eerst en vooral vind ik de verpakking van de Nars producten er ontzettend mooi en elegant uitzien. De verpakking van de blush is geen hard plastic, maar is van een zacht materiaal gemaakt. Heel apart, iets dat ik nog nooit bij een ander product heb gevoeld.

Photobucket

De blush zelf is zachte poeder die ook weer niet té zacht is zodat ‘ie afbrokkelt. De mooie, roze-peachy kleur met gouden glittertjes erin is zowat wereldberoemd. Zoals ik al eerder zei, zijn er heel veel merken die deze blush hebben proberen na te maken (denk maar aan Sleek ‘Rose Gold’). Niet moeilijk : het is echt een mooie en unieke kleur. De Nars-versie geeft heel veel kleur af, de gouden glans is ook nog eens prachtig. Al bij al vind ik het een prachtig product.

Photobucket  

Echter : toen ik de blush vast had in de Sephora had ik iets van ‘Is het dit?’. Ik weet dat vele mensen er zot van zijn en die echt heel wat kilometers afleggen om deze blush te bemachtigen. Ik ben er tevreden van, laat daar geen misverstanden over zijn. Maar van een blush die zo hyped up is … Daar had ik eerlijk gezegd ietsje meer van verwacht. 

De Nars ‘Orgasm’ blush kan je vinden voor € 29,00 bij Sephora of online bestellen op www.sephora.fr

Heb jij deze blush in je collectie liggen ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking: