vrijdag 18 januari 2013

Update Essence Assortiment Voorjaar 2013

Net zoals Catrice zal ook Essence zijn schap volledig vernieuwen. I love it ! Het kan nooit kwaad om nieuwe productjes te leren kennen. En wat nog beter is : alles ligt nu met 50% korting in de rekken. Als je nog iets moet inslaan omdat het uit het assortiment gaat, dan is het nu of nooit !
 
Photobucket
 
1. 3D oogschaduw - €2,89
Mooie oogschaduws met een leuk printje en dat in verschillende kleuren verkrijgbaar ! 'Goed gepigmenteerd en langhoudende kleuren' belooft Essence. Ben benieuwd !
 
Photobucket
 
2. 'Stays no matter what' eyeliner - €1,59
Een goede eyeliner vinden die de hele dat blijft, is moeilijk. Hopelijk brengen deze 'Stays no matter what'-eyeliners daar verandering in !
Photobucket
 
3. Colour Art Pigments - €2,59
De pigmenten waren al een hele goede toevoeging aan het assortiment. Daarom brengen ze er nog eens 3 anderen uit. Je kan ze niet alleen op je oogleden gebruiken, maar ook op je nagels, je gezicht of ergens anders op je lichaam waar je denkt dat ze goed voor zijn.
Photobucket
 
4. Mono-oogschaduw - €1,69
Verkrijgbaar in 5 nieuwe tinten. Vooral de bronze kleur spreekt me echt wel aan !
Photobucket Photobucket
 
5. Nail Art Twins - €1,59
Ook de nagellak-addicts worden niet vergeten ! Essence komt uit met nagellak-twins : een gewone basic nagellak met een bijbehorende glitter-twin. Leuk toch ?
 
Photobucket
 
6. Magneten - €1,89
Had je al een paar magneten voor je magnetische nagellak ? Wel, dan kan je er nog een paar aan je collectie toevoegen ! Verkrijgbaar in 4 verschillende motiefjes.
Photobucket
7. Lipstick - €1,99
Photobucket
 
8. Shimmering Bronzing Powder - €2,99
 
Photobucket


9. Make-up sponge - €3,99
Iets waar velen op wachten : een beauty blender dupe ! Iets om naar nieuwsgierig te zijn !
Photobucket  
 
10. Gel tints - €1,99
Dit ziet er heel interessant uit. Een lipstain,lipgloss en lipstick in 1 ? Dat moet zeker uitgeprobeerd worden, vind je niet ?
 
Photobucket
 

Dat ziet er alweer geweldig uit ! Natuurlijk zijn er nog meer mooie producten die erbij komen. Wat dacht je van een BB creme ? Of duo concealer ?  Ik begin alvast te sparen voor de magneetjes en de 3D oogschaduws !
 
Naar wat ben jij benieuwd ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten