maandag 4 februari 2013

Mijn iPad

Tablet pc’s zijn niet meer weg te slaan uit de dagelijkse omgeving. Het is makkelijk en veel lichter om mee te nemen én het kan evenveel als een laptop. Zo’n iPad is dan ook makkelijk voor mensen die vaak onderweg zijn. Toen de iPad in het begin uitkwam, had ik zoiets van :’Nee, ik hoef ‘em eigenlijk niet. Ik heb toch een laptop?!’. Ook vond ik €400 veel geld. Anderen vinden dat misschien niets, maar over zo’n grote aankoop moest ik toch even nadenken. Een vriendin van mij had wel eentje en het was toch zo handig. Mijn laptop is wat zwaar om telkens mee naar de les te sleuren (om nog maar te zwijgen dat hij te groot is voor mijn schooltas…). Na lang denken heb ik toch maar besloten om voor een iPad te gaan !

 photo DSCN6010.jpg
 
Natuurlijk stond ik dan voor het dilemma : de iPad 2 of de nieuwere versie ? De iPad mini vond ik een beetje té klein. Op aanraden van mijn vriendin heb ik niet de nieuwste gekocht, maar gewoon de iPad 2. Zij was daar zeer tevreden over : mooie beeldkwaliteit, geen oververhitting en een snelle processor. Dat was eigenlijk alles wat ik nodig had. En echt … ik heb er nog geen moment spijt van gehad: wat werkt ‘ie makkelijk, en zo licht en compact !

 photo DSCN6014.jpg

Geen gesleur meer met mijn zware laptop. Deze kan ik gewoon thuis laten staan zodat ik mijn nota’s van de les kan overzetten. Wat handig ! En wat mijn vriendin zei, was waar : een hele goede geluidskwaliteit, snelle bediening en een pracht van een beeld. Ik ben verkocht !  En het leukste : nu kan ik nog snel even voor ik ga slapen mijn mail, Facebook of Twitter checken !
 
 photo DSCN6016.jpg
 
Hebben jullie een iPad of tablet pc ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking: