woensdag 20 februari 2013

Old but gold !

Passion for Beauty gaat richting de 500 artikels ! Dat zijn er een goed aantal als je het mij vraagt. Sommige werden heel druk bezocht, anderen zijn wat in de vergetelheid geraakt. Vandaag zet ik voor jullie een paar 'oldies' op een rijtje, misschien heb je er nog iets aan !

 

Je huidtype weten, is toch belangrijk. Alleen dan kan je voor jezelf uitmaken welke huidverzorgingsproducten je moet kopen. En hoe kan je dat weten ? In dit artikel kom je er alles over te weten !
 
Mannen krijgen kop nog staart aan het idee dat beauty addicts zoals wij, zoveel make-up nodig hebben. 1 lipstick en 1 mascara is toch genoeg ? In dit artikel zet ik alle niet gesnapte dingen op een rijtje !
 
Verder vind ik het Rituals 'Cheek & Glow' Palet nog altijd even prachtig. Klik hier voor de review.
 
Ga je binnenkort op reis ? Dan sleur je best niet al te veel mee. Voor extra gewicht betaal je, het maakt niet uit hoe je op vakantie gaat. Hier zijn wat tips die je misschien kan toepassen om dat extra gewicht achterwege te laten.
 
Geuren en herinneringen, het zal altijd iets speciaals blijven. In dit artikel vertel ik je er meer over.
 
Mijn lezers zijn echt prachtige mensen. Jullie geven mij altijd leuke complimentjes over de blogposts die online komen. Dat inspireerde me om dit artikel te maken !
 
Als laatste : de lente is niet ver weg meer. Hier zijn 5 redenen waarom je blij mag worden dat het (eindelijk) terug lente is.
 
Stay gorgeous !
 
Anke

1 opmerking: