woensdag 6 maart 2013

Catrice 'Candy Shock' Collectie / April-Mei 2013

De lente staat altijd in het teken van nieuwe, prachtige kleuren. De meeste make-up merken komen in de lente dan ook uit met collecties die heel goed aan die beschrijving voldoen. Catrice komt uit met de Candy Shock collectie en ik kan je al heel goed vertellen dat bepaalde producten echte hebbedingen zijn. Kijk je snel verder ?

 photo image.jpg

1. Soft Baked Eye Shadows - € 3,89
Gebakken oogschaduws zijn sowieso al 'in'. Maar ze worden nog specialer als er van een LE collectie komen. Eenmaal de collectie is uitverkocht, kan je er nergens meer aangeraken. Zo'n gebakken oogschaduws zijn eigenlijk een goeie koop want je kan ze zowel droog als nat gebruiken ! Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

 photo Collecties.jpg
 
Play it Blue - Bring me Peach - I Scream : Ice Cream ! - It's Honey Money
 
 
2. Multi Color Blush - € 4,59
Dit is zo een van de producten die razendsnel de deur uit gaan zijn. Dat kan ook niet anders : hij is zo ontzettend mooi ! 
 photo Catr_CandyShock_Blush.jpg
Sugar Shock
 
3. Multi Color Highlighter - € 4,99
Hij is ietsje duurder dan de rest van de productjes, maar voor €5 mag je zeker niet klagen. Een gebakken highlighter, daar mogen andere merken ook eens aan denken ! Deze zal ook zeker heel snel de deur uit gaan want aan welk product doet hij je nog denken ? Juist, aan de MSF's van MAC !
 photo Catr_CandyShock_Highlighter.jpg
Vanilla Love
 
4. Lip Peeling - € 2,99
'Een raar product?' zie ik je al denken. Nee hoor, het is gewoon een soort lipscrub ! Heb je last van velletjes op je lippen ? Met deze peeling zijn die zo verleden tijd. En wat is er nu leuker aan scrubben als er ook meteen een lekker geurtje aan vast zit ?
 

 photo Catr_CandyShock_LipPeeling.jpg
 
5. Lip Balm Stick - € 3,99
Vergeten lipstick op te doen en je lippen zijn droog ? Dan zijn deze lip balm stick misschien wel iets voor jou. Verzorging, gecombineerd met een kleurtje. Heel subtiel maar zeker ook effectie. Verkrijgbaar in 2 tinten.

 photo Collecties2.jpg
Sugar Shock - Bring me Peach
 
6. Nail Lacquers - € 2,69
Wat is een Catrice collectie zonder nagellakjes ? NIETS ! Leuke pasteltinten kleuren je nagels deze lente. Verkrijgbaar in 4 tinten.
 

 photo Collecties1.jpg
 
I Scream : Ice Cream ! - Play it Blue - Bring me Peach - Vanilla Love
 
7. Nail Sugar Pearls - € 2,99
In deze collectie zit er een speciaal product bij. Met deze pareltjes kan in 1,2,3 een hele leuke nail art maken. Verkrijgbaar in 2 kleuren.
 photo Collecties3.jpg
Cotton Candy - Sugar Shock
 
Deze collectie is echt mijn ding. Die oogschaduws, de highlighter en zelfs de blush spreken me echt aan. Ook de nagellakjes zijn zeker niet verkeerd. Ik zeg het je : er zullen eyecatchers de deur uitvliegen. Hopelijk kan jij een paar dingen te pakken krijgen !
 
Wat vind jij van deze producten ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

2 opmerkingen: