maandag 4 maart 2013

Hema Blush nr. 32

De Hema is al een heel stuk in mijn achting gestegen. Vroeger was de kwaliteit van de producten maar ‘mwuuah’ maar tegenwoordig is het fel verbeterd en kan je daar heerlijke beautyshoppen. Ik was al razend enthousiast over de Mineralized Blush en ook het Cream Pencil kon me wel bekoren. Vandaag test ik voor jullie een andere soort blush uit : nr. 32.

 photo DSCN5591.jpg
 
De blush zit in een degelijke zwarte plastic doosje. Je krijgt er ineens ook een groter blushkwastje bij. Hij voelt niet zo prikkend aan als andere bijgeleverde kwastjes, maar ik gebruik toch liever mijn eigen blushkwast. De blushes zijn in 3 tinten verkrijgbaar. Je krijgt ongeveer zo’n 5 g product.

 photo DSCN5594.jpg  

Qua kleur kan ik ‘em beschrijven als een mooie peachy kleur. Ik neig altijd naar rozere kleuren als ik een blush aankoop overweeg dus met deze Hema versie wilde ik mijn mini peachy blushes wat uitbreiden. De pigmentatie is enorm goed, dat had ik helemaal niet verwacht ! Op het einde van de dag is hij echter wat vervaagd maar dat heb ik met MAC blushes ook.  

Doet hij je niet denken aan een blush die ik heel vaak gebruik ? Juist, hij lijkt enorm op de Maybelline ‘Peach’ blush. Dit was mijn eerste blush die ik ooit kocht. Ik heb nog geen pan geraakt maar zal wel triestig zijn als hij ooit opraakt. Maar misschien heb ik met de Hema-versie een goede vervanging gevonden ? Laten we eens kijken … 

 photo blogfotos-001.jpg

Aan de swatches te zien, is hij niet helemaal dezelfde kleur. Nr. 32 is meer een zalmkleurtje maar niettemin lijken ze wel op elkaar. Ik denk dat ik een goede vervanging heb gevonden ! 

Al bij al kan ik zeggen dat Hema blushes wat meer in de spotlights mogen staan. Goede pigmentatie, mooie prijs en degelijke verpakking. Het enige negatieve puntje ? De kleurenselectie : die mag zeker nog wat uitgebreid worden. 

Hema blushes kan je kopen voor € 4,95 per stuk. 

Wat zijn jouw make-up aanraders van Hema ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten