zaterdag 16 maart 2013

Essence 'Floral Grunge' Collectie / April-Mei 2013

Vorige week konden jullie al over de nieuwe 'Candy Shock' van Catrice lezen. Essence kan natuurlijk ook niet achterblijven. Daarom komen ook zij uit met een lente collectie, namelijk de Floral Grunge. Deze zal in april-mei in de winkels liggen. Benieuwd naar wat er in de collectie zit ?

 photo Persberichtessencefloralgrunge-MicrosoftWord9032013222433bmp.jpg
 
1. Quattro Oogschaduw - € 2,99
Langhoudend, perfecte kleuren voor in de lente en ook nog eens LE. Deze oogschaduws zullen je dagdagelijkse ooglook zeker opfleuren ! Verkrijgbaar in 2 varianten.
 
 photo Collecties1-1.jpg
 
Eye like Flowers - Eye like Grunge
 
2. Stick-on Eyeliner - € 1,99
Eyeliners die blijven zitten, is altijd wel een probleem. Ofwel verdwijnen ze gedurende de dag, ofwel kruipen ze onder je ogen zodat je op een panda lijkt. Niet leuk ! Misschien dat deze eyeliner daar wel verandering in brengt ? Het zijn stickers die meerdere keren kunnen gebruikt worden. Of ze iedere oogvorm passen, daar heb ik wel mijn twijfels over ...
 photo ess_FloralGrunge_stick-onEL01.jpg
3. Mini Lipgloss Set - € 2,59 per stuk
Een LE collectie kan nooit zonder lipgloss. En kijk toch naar die schattige kleine versies in een mooie verpakking ! Verkrijgbaar in 2 varianten.
 
 photo Collecties2-1.jpg
Kissing me Softly - Grungy kisses Rock ! 
 
4. Blush - € 2,59
Een koraaltint voor de lente, I love ! Het geeft je die extra touch om er fris & fruitig uit te zien. Zeker een aanrader !
 
 photo ess_FloralGrunge_Blush.jpg  
 
5. Nail Polish - € 1,89
Je nagels in allerlei kleurtjes lakken, dat is de trend van het komende seizoen. Of het nu paars, rood, oranje of groen is, color blocking it is ! De nagellakjes van deze collectie zijn meer op de pastel-trend gericht en dat is natuurlijk ook dik oke. Verkrijgbaar in 5 mooie tinten.

 photo Collecties-1.jpg
Be Flowerful - Lily Bloom - Grunge me Tender ! - Madly Purpled - Black to the Roots
 
6. Hair Dip Dye - € 2,99
Het ombre/dip dye effect is nog lang niet verdwenen en dat heef Essence duidelijk ge├»nspireerd om ook een dip dye kleur uit te brengen. Even koraal als de blush op je wangen, even koraal kunnen je haarpunten worden. Ben je de kleur na een tijdje beu gezien ? Dan was je het er gewoon terug uit !
 photo ess_FloralGrunge_HairDyePowder_opened.jpg
 
Wat een collectie ! De blush is, zoals ik al zei, een hele goede aanrader, maar ook de nagellakjes moet je zeker niet overslaan.
 
Naar welk product ben jij benieuwd?
 
Stay gorgeous !
 
Anke 

1 opmerking:

  1. Lijkt me een mooie collectie, al kijk ik meer uit naar die van Catrice!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen