zaterdag 30 maart 2013

Nieuwe Catrice Wet ‘n Dry Oogschaduws

Een hele tijd geleden kwam Catrice al eens uit met de Wet ’n Dry oogschaduws (klik hier voor het artikel). Iedereen was er zo enthousiast over want je kon ze zowel droog als nat gebruiken. Goede pigmentatie en prachtige kleuren voor een lage prijs. Het was een schot in de roos. Het enige nadeel was dat de kleurenselectie maar gelimiteerd was. Maar Catrice heeft naar onze ‘klachten’ geluisterd en nog 2 nieuwe kleuren erbij gestoken : Ninja Purples & Please Gold the Line.

 photo DSCN6610.jpg
 
De verpakking is net zoals bij de vorige versies: in een doorzichtig, hard plastic doosje. Heel handig, zo zie je de kleuren makkelijker. De poeder zelf heeft een dome shape en je kan er de prachtige meerkleurige textuur in zien. Ik heb een zwak voor zo’n dingen, ik was dan ook meteen verkocht.

 photo DSCN6615.jpg
 
'Ninja Purples' is een mooie diepe paarse kleur met roze vlekken in. Heel handig om er een smokey eye mee te maken of juist je buitenste ooghoeken wat donkerder te maken.  'Please Gold the Line' is dan weer een prachtige lichte gouden kleur met wat grijs en bruin in verwerkt. Heel apart maar heel mooi om als kleur over je hele ooglid of als highlighter te gebruiken.
 
 photo blogfotos-004-4.jpg

 photo DSCN6698.jpg
 
Ik ben echt verliefd op deze oogschaduws. Ze blenden mooi, geven een goede kleur af en voor amper €4 heb je er eentje. Ik zou zeggen : een must have als je zoals ik van goedkope-maar-toch-goede-kwaliteit producten houdt.
 
De Catrice Wet ’n Dry oogschaduws kan je o.a. bij Kruidvat vinden voor €3,89 per stuk.  
 
Welke is jouw favoriete kleur ? 
 
Stay gorgeous ! 
 
Anke

1 opmerking: