vrijdag 5 april 2013

2 x Nivea nieuws

Nivea komt om de zoveel tijd wel eens uit met nieuwe productjes. Is het geen nieuwe lijn van gezichtsverzorging, dan is het wel een nieuwe shampoo of douche gel die binnenkort in de winkels komt te liggen. Ik ontving in mijn mailbox informatie over 2 nieuwe Nivea-producten die binnenkort uitkomen. Kijk je mee ?
 

1. Hawaii Flower & Oil /Coconut Cream
 
 photo blogfotos-003.jpg
 
Nu de lente volop in het land is, wordt het tijd dat alle die fleurige geuren terug komen. En wat is er fleuriger dan de Hawaiaanse bloem & kokosnoot ? Giet deze geur in een verzorgende en hydraterende douchecrème et voilà : lente in een flesje. Beiden zullen vanaf deze maand in de winkels liggen. Je betaalt voor de Coconut Creme € 3,09 en voor de Hawaii Flower & Oil € 3,39.
 
2. Cellular Anti-Age verzorging 

 photo Vastleggeninvolledigscherm30032013171009bmp.jpg
 
Een nieuwe lijn van gezichtsverzorging is altijd wel interessant. Geen 1 huid is hetzelfde. Gelukkig denkt Nivea daaraan want ook deze maand komt dit nieuw Anti-Age gamma in de winkels te liggen. Wanneer je ouder wordt, wordt je huid minder strak en kunnen er al eens rimpeltjes opduiken. Om je gezicht daarom extra te verwennen, heeft Nivea deze verzorging ontwikkeld. Deze lijn bestaat uit een dag-en nachtcrème, een serum en een oogcrème met extra hyaluronzuur (belangrijk voor een strakkere huid) en creatine (nodig voor de soepelheid). Zo ziet je huid er een gezonder en jeugdiger uit ! Prijs per product : € 14,95.
 
Zo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte !
 
Stay gorgeous !
 
Anke

1 opmerking:

  1. MMM.. die hawai flower wil ik wel eens proberen, hoor!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen