zaterdag 6 april 2013

Essence Stay With Me Lipgloss

Sinds het assortiment van Essence & Catrice is verandert, vind je me elke week wel bij Kruidvat. Neuzen tussen al die leuke make-upjes, kiezen welke ik mee naar huis zou nemen, … Tijdrovend en nog eens slecht voor de portemonnee, haha ! Ik ben nooit echt en lipgloss-meisje geweest maar deze kleurtjes MOEST ik gewoon mee naar huis nemen, ze waren echt te mooi om te laten liggen …

 photo DSCN6372.jpg
 
Diegene die ik meebracht, zijn Me & My Ice Cream & Deep Rose. De ene een mooi lichtroze kleurtje, de andere wat meer nude met gouden glittertjes erin. Pretty ! Ik had voordien al 2 Stay With Me lipglossjes uitgeprobeerd en ik was er wel tevreden van. Goede pigmentatie, niet te plakkerig en een mooie kleurenselecetie. Ik was dan ook zeer benieuwd toen er nieuwe kleurtjes bijkwamen!

 photo DSCN6376.jpg
 
Plakkerig zijn ze niet, wat een heel groot pluspunt is. Waterig zijn ze OOK niet, wat nog een pluspunt is. Goedekope lipglossjes hebben al snel de neiging om waterig te zijn. Gelukkig heeft Essence daar aan gedacht. 

Ik heb ze zowel op mijn hand als op m’n lippen geswatched.

 photo DSCN6653.jpg
Me & My Ice Cream - Deep Rose
 
 photo blogfotos-001.jpg
Boven : mijn lippen met niets op - Midden : Me & My Ice Cream - Onder : Deep Rose

 
‘Me & My Ice Cream’ geeft je echt dat zachtroze kleurtje op je lippen. Ideaal om een iets fellere lipstick wat meer draagbaarder te maken. Mijn favoriet van de 2!  'Deep Rose' is spijtig genoeg amper te zien op m’n lippen, omdat ze van zichzelf al goed gepigmenteerd zijn. Ook zijn de gouden glittertjes bijna niet te zien. Jammer !  
 
Al bij al kan ik wel zeggen dat ik er tevreden over ben : mooie kleuren en dat budgetproof ! Echter zijn de fellere kleurtjes iets beter, lijkt me. Heb je iets minder gepigmenteerde lippen, dan zou 'Deep Rose' zeker iets voor jou kunnen zijn. Ze houden niet zo heel erg lang, maar hey, even bijwerken en het is zo gefixt.
 
De Stay With Me lipglossjes kan je vinden bij o.a. Kruidvat voor €1,99. 
 
Welke is jouw favoriete kleur van het assortiment ? 
 
Stay gorgeous ! 
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten