woensdag 24 april 2013

Catrice 'Hip Trip' Collectie / Mei-Juni 2013

Zeg je zomer, dan zeg je festivals. Heerlijke muziek in een warm zonnetje en tot 's avonds laat genieten van de sfeer. Dit is wat Catrice zegt : 'Legendarische muziekfestivals als Coachella in Californië zijn populaire ontmoetingsplekken voor de internationale who-is-who. Modellen, acteurs en it-girls maken deel uit van de creatieve festivalscene. Kleurrijke hippiejurkjes, gedurfde rock accessoires en stoere biker boots nemen de main stage over, én de internationale catwalks. Met een matchende beauty line-up voor de perfecte festivalstijl. Vier de zomer in prachtige blauwtinten met een denim look, helder flamingoroze, vervaagd groen en subtiele nudes. Klinkt veel belovend ! Kijk je mee naar de producten ?

 photo image.jpg
 
1. Eye Shadow Palet - €4,99
Dit palet bevat 6 prachtige kleuren waarbij je zowel een neutrale als een felle ooglook mee kunt maken. Plezier verzekerd ! Doordat hij een mengeling van shimmer & mat bevat, kan je spelen met effecten. Leuk !  
 
 photo Catr_HipTrip_ES-Palette_2.jpg
2. Sheer Lip Color - €3,99
Wil je een beetje een glossy effect, maar toch verzorgde en een licht kleurtje op je lippen ? Dan zijn deze Sheer Lip Colors voor je gemaakt. Ze maken je make-up look helemaal af! Verkrijgbaar in 3 tinten.

 photo Collecties-2.jpg
The Salmon Dance - Wheels on Fire - Nude & Rude
 
 
3. Hydrating Bronzing Powder - €4,59
De absolute must-have van deze collectie ! Hij hydrateert je huid en geeft tegelijkertijd het effect alsof je net in de zon gelegen hebt.
 
 photo Catr_HipTrip_BronzingPowder.jpg
4. Satin Blush - €3,99
Geen festivalplezier zonder blush. Hij heeft een lichte textuur waardoor het product perfect met je huid versmelt. Een licht blosje geeft hij je zeker maar de intensiteit is zeker op te bouwen !
 photo Catr_HipTrip_BlushTottle.jpg
5. Ultimate Nail Lacquer - € 2,99
Je kan uiteraard geen festivalseizoen beginnen zonder dat je nagels gelakt zijn ! Daarom komt Catrice uit met 5 kleurtjes die iedereen wel goed staan. Van fel groen tot iets neutraler. Aan jou de keuze !
 

 photo Collecties1-2.jpg
Blue Highway - Green Days - The Salmon Dance - Wheels on Fire - Nude & Rude
 
6. Passport Cover - €4,99
Catrice heeft ook deze keer voor een extraatje in deze collectie gezorgd. Ben je ook iemand die snel iets kwijtspeelt ? Dan is deze paspoort cover iets voor jou ! Steek hier al je belangrijke papieren in en verlies niets meer ! En de mooie, roze kleur is ineens mooi meegenomen !
 
 photo Catr_HipTrip_PassPortCase_geschlossen.jpg
Wat vinden jullie van deze collectie ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

2 opmerkingen: