maandag 22 april 2013

3 Lente-outfits !

We hebben er lang genoeg op moeten wachten : de zon is eindelijk terug en daar ben ik enorm dankbaar voor ! Wat heb ik dat gemist ! Gewoon kunnen buiten zitten, met een zonnebril op en een lekker koud drankje. Zalig ! Dat de zon terug is, zie je ook duidelijk terug in de kleding. Nu de fleurigere tinten weer uit je kledingkast mogen komen, heb ik vandaag voor jullie 3 ideetjes voor een lente-outfit !

 photo blogfotos-001-4.jpg
 
De eerste outfit is heel casual. Heel geschikt als je een dagje naar zee gaat, gaat picknicken of gewoon een terrasje gaat doen. De jurk is echt wel de eyecatcher en de handtas maakt het alleen maar beter. Om het helemaal af te maken, heb je het gele detail op de ballerina's nog. Je outfit schreeuwt gewoon 'Lente!'
 
Kleedje : H&M - €14,95
Ballerina’s : Torfs - €49,95
Handtas : Forever21 - €28,75
Nagellak : Dior ‘Princess’ - €22,32 
 

 photo blogfotos-002-2.jpg
 
De 2de outfit kan je een beetje zien als een date outfit. Het kleedje vind ik echt prachtig en dan met die mooie hoge hakken er nog onder ... B-E-A-utiful ! Het gouden accentje door de armband maakt de outfit gewoon af. En om je lippen kissproof te maken, heb je natuurlijk een chubby stick van Clinique nodig !
 
Kleedje : Vera Moda - €24,95
Heels : Forever21 - €31,75
Armband: Forever21 - €5,90
Clinique Chubby Stick ‘Woppin’ Watermelon’ €17,50 
 

 photo blogfotos-003-2.jpg
 
Het laatste combo kan ik een beetje omschrijven als een party outfit ! Het kleedje vind ik fantastisch met het roze accent. De panter-studs geven je toch dat speelse mee en met de Guerlain poeder kan je er alleen maar beter uitzien ! Kortom : let's get this party started !
 
Kleedje : BOBO Tremelo - €75
Heels : Brantano - €49,95
Oorbellen : Forever21 - €2,90
Poeder : Guerlain - €58,35
 
Welke outfit vind jij het mooiste ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten