maandag 13 mei 2013

OPI 'Bond Girls' Collectie / Juni 2013

James Bond wordt 50 jaar en omdat de vieren, heeft OPI er weer een geweldige collectie van gemaakt, geïnspireerd op de populairste Bondgirls van in de films. Ze hebben al eens eerder een collectie uitgebracht die met James Bond te maken had (wie herinnert zich de 'Skyfall' collectie nog?) maar deze collectie is iets meer glitterig, fleuriger en ... vrouwelijker ? Kijk mee naar de kleurtjes !
 photo Vastleggeninvolledigscherm5052013162533bmp.jpg

OPI is natuurlijk een van mijn favoriete merken qua nagellak. Je hebt een grote kleurenselectie, ze blijven goed zitten (wel, diegene die ik toch al heb uitgeprobeerd) en ze komen met die leuke, onweerstaanbare LE collecties uit. Zo ook deze collectie ! Al de nagellakken zijn LiquidSand textuur. Voor diegene die er niet zo bekend mee zijn : wanneer je de nagellak opdoet zonder top coat eroverheen, dan geven ze je mooie matte nagels.
 
Je hebt in totaal 6 kleuren in deze collectie : 
 
 photo Schermafbeeldingen.jpg
Boven : Solitaire - Honey Ryder - Tiffany Case
Onder : Vesper - Pussy Galore - Jinx
 
De OPI Bond Girls collectie zal je vanaf juni 2013 kunnen vinden bij o.a. Instant Spa & Planet Parfum voor €14,50 per stuk. Voor diegene die wat meer kleurtjes willen uitproberen voor een goedkopere prijs : er is (zoals bij elke LE collectie) ook een setje met 4 mini's. Deze kan je kopen voor €18,50.
 
Wat vind jij van deze collecties ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

1 opmerking: