woensdag 22 mei 2013

Tip van de Week : je lippen voller laten lijken (zonder botox!)

We zijn niet allemaal gezegend met grote lippen à la Angelina Jolie. Sommige mensen kunnen er heel wat complexen over hebben. Maar geen nood ! De redding is nabij … make-up !
 photo blogfotos-9.jpg

Ik geef jullie vandaag een paar tips om je lippen groter te laten lijken. Heel makkelijk en je hebt echt niet veel nodig.

1. Highlight

Deze tip is denk ik wel de nummer 1 tip als het om het accentueren van delen van je gezicht gaat. Een highlighter komt niet alleen op je junkbeenderen van pas ! Het is eigenlijk heel simpel: breng een beetje highlighter aan op je cupidsbow (iemand er een nederlandse naam voor ?). Je lippen lijken gelijk groter !

2. Lippotlood

Ook kan lippotlood een hele oplossing zijn. Je kan je lippen een beetje overtekenen. Let wel op dat het niet te fake lijkt, want dan mist het zijn effect wel. Volg gewoon je natuurlijk liplijn en ga er iets buiten. Vul ze dan in en breng de lipstick aan in ongeveer dezelfde kleur. Je gaat het effect pas echt zien als je een iets donkerder lipstickkleur draagt, maar een lichtere kleur werkt natuurlijk ook prima.

3. Gloss

Als laatste hebben we de gloss op het midden van je lippen. Door ‘em alleen in het midden aan te brengen, lijkt het alsof alleen daar het licht valt. Het is ook weer een beetje een highlighter-effect maar dan zonder highlighter (als je begrijpt wat ik bedoel, haha!)  

Welke tips heb jij nog ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten