vrijdag 24 mei 2013

Celeb Look : Ashley Benson

Hotste TV-serie van het moment (in mijn geval dan)? Pretty Little Liars ! Na mijn Verslaafd-artikel, heb ik de indruk gekregen dat vele van jullie er ook enorm fan van zijn. Niet moeilijk, het is ook zo spannend ! De laatste Celeb Look is al van in maart geleden, dus zocht ik wat op internet achter een nieuwe celeb die ik kon bespreken. En wie kon ik beter bespreken dan een personage van PLL ? Ik koos voor Ashley Benson, die Hanna vertolkt in de serie.

 photo AshleyBensonGUESSHotelViceroyPoolPartyCzncHpEy8Evl.jpg
 
Deze foto's zijn genomen bij een pool party van het GUESS hotel. Dat is ook duidelijk aan haar kleding te zien : lekker relaxt, met een jeansshort en een leuk, licht hemdje.  Haar boots vind ik ook helemaal geweldig, heel comfy.  Haar gouden ketting maakt de look af. 

 photo ashley-benson-041413sp.jpg
 
Qua make-up heeft ze het nogal rustig gehouden. Je kan natuurlijk niet verwachten bij een pool party, dat je helemaal in de verf wordt gezet. Een lichte smokey eye is wel terug te vinden (misschien de eyeliner wat gesmudged voor een smokey effect?). Haar make-up is voor de rest lekker licht gehouden. Haar wenkbrauwen zijn perfect bijgetekend, haar gezicht heeft wat bronzer verwerkt gekregen. Een nude gloss maakt haar zomerse make-up helemaal af.
 
Wat vind jij van haar zomerse look ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten