zaterdag 25 mei 2013

Wishlist of the Month : Londen Editie

Ik hou van wishlists. Zo kan ik makkelijk onthouden welke producten ik mooi en goed genoeg vind om te kopen. Deze editie is iets specialer, het is namelijk een wishlist van Londen ! Voor wie het nog niet moest weten : de dag na mijn laatste examen ga ik een dagje naar Londen. Niet om iets specifiek te bezoeken (dat heb ik vorige keer al gedaan), maar gewoon een puur shopping tripje. Ik zie er al zo naar uit, het maakt de examenstress al ietsje lichter. Er zijn heel wat producten die je hier in België niet kunt kopen, dus hier een wishlist : Londen editie!

 photo Londen.jpg
 
1. MUA pallet
Iedereen heeft het tegenwoordig maar over de MUA paletten en hoe ze vergelijkbaar zijn met de NAKED-versies van Urban Decay. Ik wil ze dan ook enorm graag uitproberen. Het is daarom dat ze ook op nr.1 van mijn lijst staan. Ik weet nog niet welke ik wil, maar misschien wel alle 2 ?

 photo MUA-Makeup-Academy-Undress-Me-Too-Palette.jpg
 
 
2. Sleek Face & Countour Kit
Ik ben tegenwoordig zo into mijn gezicht shapen. Ik heb al een redelijk rond gezicht van mezelf, dus door op bepaalde plaatsen wat schaduw te creeëren, lijkt het toch alsof ik jukbeenderen heb.  Shapen doe ik meestal met bronzer maar ik weet dat Sleek een speciale Face Contour Kit heeft. Verschiet er dus niet van als deze over een maand in een shoplog voorbij komt ! Ook zo'n palet met blush/bronzer/highlighter vind ik enorm mooi. Het wordt nog lastig kiezen ...
 
 photo 436251_l.jpg
 
 
3. Boots Eelctrical Face Brush
In Amerika is het hip : de Clearasonic. Voor wie niet weet wat het is : het is eigenlijk (en ik quote mijn vriendin) 'een grote tandenborstel, maar dan voor je gezicht.'. Haha, ik moest zo lachten met die uitspraak! Maar ergens heeft ze wel gelijk : het is inderdaad een hele grote, draaiende borstel die je helpt je onzuiverheden weg te halen. Nu is Clearasonic alleen in Amerika te koop (en niet voor €10, I tell you!), maar toen ik Charlotte van PinkyPolish zo enthousiast over deze dupe van Boots zag vertellen, wist ik dat ik deze ook wilde. Het is misschien niet helemaal hetzelfde, maar het kan simpelweg niet slecht zijn.
 photo 10152733.jpg
 
4. Revlon Lipsticks
Revlon is hier in België enorm moeilijk te vinden, en als je het al vindt dan betaal je al heel veel. Zo zijn de Lip Butters zo'n €11 per stuk terwijl het in Amerika een drugstore merk is.  In Londen is het al ietsje betaalbaarder dus ga ik daar eens snuffelen. Wat hoog op mijn verlanglijstje staat, zijn de lipsticks. Ik hoorde er al heel veel goeds over (vooral van de Amerikaanse YouTubers) en hoop er in Londen een paar te scoren. Fingers crossed ! 

 photo revlon-printable-coupon.jpg
 
Natuurlijk ben ik van plan om een aantal dingetjes dubbel te kopen, zodat ik een toffe winactie kan doen ! Zien jullie dat zitten ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten