woensdag 5 juni 2013

Essence 'Me & My Ice Cream' Collectie / Augustus 2013

Hoor ik daar de zomer ? Zomer betekent: warmte (eindelijk!), bruin worden en natuurlijk... ijsjes ! Essence komt daarom speciaal uit met de Me & My Ice Cream collectie, een collectie met leuke sorbetkleurtjes en producten, helemaal afgestemd op het warme weer. Kijken jullie mee naar de producten ?
 photo mamic_composing_final.jpg
Er zullen in totaal zo'n 7 producten in deze LE collectie zitten. En ik kan al raden welke er het eerste zullen uitverkocht zijn ...
 
1. Baked Eye Shadow - €2,89 
Komt er een LE collectie uit met baked producten, dan ben ik meteen verkocht. Baked oogschaduwen zijn algemeen bekend dat ze niet teveel pigmentatie hebben maar wel een mooie glans geven. Benieuwd hoe deze zullen zijn... Verkrijgbaar in 3 kleuren.
 photo Collecties-6.jpg
Cone Head - Icyllicious - Always on my Mint

 
2. Lip Balm - €1,99
Zachte lippen hebben? Dan kan je geen nee zeggen deze twisted lippenbalsems met jojoba & shea. Een subtiel kleurtje maakt het helemaal af !Verkrijgbaar in 3 kleuren.
 photo Collecties2-4.jpg
Ice Ice Baby - Icyllicious - Ben & Cherries

3. Cream Blush - €2,89
Cream producten zijn ideaal tijdens die warme maanden. Ze smelten niet van je gezicht, zodat je ze er tegen de avond nog geweldig uitzien ! Deze cream blush geeft een frisse uitstraling en is net de kers op de taart voor een zomerse look.
 photo ess_MeAndMyIce_CreamBlush.jpg

 
4. Shimmer Pearls - €3,39
Zeg je zomer, dan zeg je glans. Highlighters zijn telkens weer het product van de zomer. Niets beter om dan een paar shimmer pearls in je bezit te hebben. Fun verzekerd !
 photo ess_MeAndMyIce_ShimmerPearls_open.jpg
 
5. Nail Polish - €1,89
En zoals elke keer, komt Essence ook deze keer uit met nagellakjes. Echte sorbetkleurtjes, dat moet ik ze wel nageven. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

 photo Collecties1-5.jpg
Ben & Cherries - Always in my Mint - Ice Ice Baby - Icyllicious

6. Nail Topping Stickers - €1,99
Heb je niet genoeg met de nagellak ? Dan kunnen deze nagelstickers je misschien wel bekoren. Nagelstickers zijn al een hele tijd hip, en met dit leuk patroontje kan je de zomer meteen feestelijk inzetten !
 photo ess_MeAndMyIce_NailToppingSticker.jpg
7. Hand Wipes - €1,39
Als laatste vind je in deze collectie ook doekjes en dat in een klein formaat ! Ideaal om mee te nemen in je beach bag of gewoon onderweg waar je je even wilt opfrissen. Heel handig en een goede zet van Essence !
 photo ess_MeAndMyIce_HandWipes.jpg
De collectie ziet er weer heel goed uit. Ik ben vooral benieuwd naar de shimmer Pearls en de baked oogschaduwen. Er snel bij zijn is de boodschap !
 
De Essence 'Me & My Ice Cream' collectie kan je vanaf augustus bij Kruidvat verwachten.
 
Welke producten vind jij het proberen waard ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke 

0 reacties:

Een reactie posten