maandag 22 juli 2013

Tip van de Week : wimpers gekruld houden met waterproof mascara

Wimpers zijn voor mij nogal een issue : ze zijn helemaal niet lang en op de koop toe blijven ze nooit, maar dan echt nooit gekruld. Ik had al eens een tip van de week geschreven over hoe je je wimpers langer gekruld kunt houden (klik hier). Vandaag geef ik jullie een andere tip die ik nog maar net ontdekt heb. Deze keer gebruiken we als hulpmiddel ... waterproof mascara !


Ik vond deze truc echt goed werken voor mijn koppige wimpers. Dus ben je zoals ik, dan kan deze truc bij jou ook wel eens de oplossing zijn ! Wat je doet :  je krult je wimpers en brengt 1 laagje waterproof mascara aan VOORDAT je je gewone mascara aanbrengt. De waterproof versie zal, door middel van zijn formule, je wimpers langer op zijn plek houden (fixeren eigenlijk) nadat je ze hebt gekruld waardoor de krul de hele dag zichtbaar blijft. Nadat dat laagje is opgedroogd, kan je zoveel van je andere mascara opdoen zoals je gewend bent.
 
Deze truc werkt voor mij, mijn wimpers blijven echt de hele dag gekruld. Ik dacht dat er een wonder moest gebeuren, maar de oplossing is eigenlijk super makkelijk ! Hopelijk werkt deze tip ook voor jou !
 
Kende jij deze tip al ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten