maandag 19 augustus 2013

Kruidvat Brush Cleaner

Mensen achter beautyblogs zijn zeker niet perfect. Het is niet omdat we een beautyblog hebben, dat we daarom perfect alles kunnen en/of doen (dat kan je wel zien aan mijn ‘Things I suck at’ TAG). Kwasten wassen, was daar eentje van. Ik heb er echt een hekel aan en ik denk dat ik niet alleen ben. Het duurt gewoon lang eer dat je kwasten echt goed gewassen zijn. Elke week zou je ze toch moet deep cleanen, maar ik weet dat ik daar wel eens zondig (don’t judge me!). Spot cleanen is dan weer een stuk gemakkelijker (maar het vervangt de diepe reiniging niet!). Vele merken kwamen al uit met een Brush Cleaner, ik denk dat MAC een van de eerste was. Ik vond ‘em nogal duur voor wat dat het eigenlijk was, dus ik kocht ‘em dan ook niet. Tegenwoordig hebben ook goedkopere merken eentje in hun assortiment steken en dan wilde ik het wel eens proberen. Kruidvat en Hema hebben er onlangs eentje gelanceerd. Aangezien Kruidvat voor mij toegankelijker is, kocht ik deze.

 
De verpakking is een fles van 200 ml met een roze inhoud. Girly ! De geur is niet té overweldigend, wat ik goed vind want daar had ik wel een beetje schrik voor. De alcoholgeur is er wel door verdoezeld. De opening van de fles vind ik een beetje onhandig, er is dus wel morsgevaar. Zolang je er een beetje voorzichtig mee bent, moet het wel lukken.


Worden mijn kwasten er nu echt schoon mee ? Ik deed de test ! Ik doe eerst een beetje product op een doekje (je kan natuurlijk ook een slechte handdoek gebruiken). Daarna draai ik er mijn kwast in. Wanneer hij niet schoon raakt na een eerste keer, dan herhaal ik gewoon de vorige stap.

 
 
 
 
Het resultaat ? De kwast is echt zo goed als schoon, geweldig! Ik zeg we l ‘zo goed als’ omdat er sowieso nog IETS achterblijft. Wil je ‘em helemaal schoon, dan deep clean je ‘em best. De kwast droogt snel op door de alcohol die in het product zit, zodat je ‘em meteen terug kunt gebruiken.  

Ik ben best tevreden over deze aankoop : je kwasten worden snel gereinigd en drogen ook snel op zodat je ze onmiddellijk weer kunt gebruiken. De opening vind ik ietsje minder, maar laat je daarom zeker niet tegenhouden om ‘em eens uit te proberen. 

De Kruidvat Brush Cleaner kan je vinden aan prijs van € 2,99 per fles. 

Hoe reinig jij je kwasten ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten