zaterdag 14 september 2013

Maybelline The Rocket Mascara

Mijn vorige uitgeteste mascara vond ik maar niks dus werd het tijd dat ik de rekken bij de plaatselijke drogisterij eens ging uitpluizen. Ik had op YouTube en andere beautyblogs al dikwijls The Rocket mascara van Maybelline zien langskomen en las er goede reviews over. Ik besloot dat nu ook mijn tijd gekomen was om ‘em een keertje uit te proberen. Zo gezegd zo gedaan !

 


De tube is wel een van de meest flashy tubes die ik ooit bij een mascara gezien heb. Ik vind de verpakking wel heel leuk en kon ‘em daarom ook snel terugvinden in het rek van Maybelline. Het borsteltje is een klein beetje te vergelijken zoals bij de beroemde Covergirl Lash Blast : kleine, synthetische haartjes die goed verspreid staan. Zo kan je makkelijk elk wimpertje bedekken met een laagje mascara.

 

De formule is niet te nat wat ik wel goed vind. Bij andere Maybelline mascara’s mag je de eerste 10 minuten niet niezen nadat je mascara hebt opgebracht want ik denk dat je wel kan raden hoe je er anders uitziet … Echter vind ik ‘em wel een beetje zwaar, ik voel ‘em echt op mijn wimpers liggen. Klinkt misschien raar maar het lijkt of ik zelf valse wimpers heb opgeplakt (wat natuurlijk niet zo is). In het begin is het een beetje vervelend maar je went er wel aan. Ik had het gewoon nog nooit met een andere mascara voor gehad.


 photo blogfotos-002-3.jpg
Wat doet hij nu voor mijn wimpers ? Ze worden heel mooi gescheiden maar breng je net dat tikkeltje teveel aan, dan krijg je algauw spinnenpootjes. Klonteren doet 'ie wel niet, dus dat is echt een heel groot toppunt. Hij geeft mijn wimpers ook wat lengte. Heb je van jezelf al hele lange wimpers, dan zal deze mascara het alleen nog maar accentueren.
 

Ik vind het een hele fijne mascara. Hij doet geen wonderen (dat verwacht ik ook zeker niet) maar als een mascara al wat lengte geeft aan mijn wimpers, dan ben ik er fan van !
 
De Maybelline The Rocket mascara kan je o.a. bij Kruidvat & Di vinden voor €13,99.
 
Welke mascara gebruik jij ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

 

0 reacties:

Een reactie posten