zondag 15 september 2013

OPI tegen borstkanker

Borstkanker is en blijft een zeer gevoelig onderwerp. Zoveel mensen kennen wel iemand die getroffen is of hebben er zelf mee te maken. Actueler dan dit kan haast niet. Zoals elk jaar laat OPI zijn goed hart zien en maakt een speciale collectie in samenwerking met Planet Parfum om zo de mensen met borstkanker te ondersteunen.

 

OPI komt daarom uit met 2 prachtige lakjes in een setje. Deze worden verkocht in een aantal Planet Parfum winkels voor €27,90. Pink-ing of You is een typische lichtroze kleur maar wat het setje in mijn ogen zo speciaal maakt, is More than a Glimmer: een top coat met prachtige regenboogglitters. Omdat elke vrouw, borstkanker of niet, een glittermoment in haar leven moet hebben.
 
 
 

Maar dit is nog niet alles ! Heel de maand oktober zet OPI nog een actie op poten. Elk OPI-product dat je tijdens deze maand koopt, daarvan gaat €1 naar het 'De vrienden van het Bordet Instituut'. Dit instituut is gespecialiseerd in onderzoek naar borstkanker. Zo trakteer je jezelf niet alleen op een mooie nagellak, je steunt er meteen ook een goed doel mee.
 
Het OPI 'Pink of Hearts' setje kan je vanaf oktober bij een aantal Planet Parfums kopen en dat voor €27,90.  Voor meer info : www.opi-belgium.be.
 
Ga jij je zo'n setje aanschaffen ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten