zondag 1 september 2013

Nieuwe Lay-out !

Niet schrikken, je zit nog steeds op de juiste site. Na 2 jaar vond ik het wel eens tijd dat de site een make-over kreeg, compleet met het nieuwe logo! Ik vond het oude logo ook heel mooi maar het was gewoon tijd voor verandering. In de enquête kon ik opmaken dat jullie het ook eens leuk vonden om PfB in een ander jasje te zien. With that being said : buiten de nieuwe look van de site, gaan er nog een aantal dingen veranderen. Lees dus zeker verder !

 


Ik wilde mijn hele schedule eens omgooien (geen idee of dat ook vol te houden is, haha! Ik zal alleszins mijn best doen!). Omdat filmpjes heel goed in de smaak vallen, wil ik proberen vanaf nu er meerdere per maand te posten. Ik heb niet echt een vaste dag dat ik het zal posten, maar met grote waarschijnlijkheid zal dat wel in het weekend gebeuren. Ik neem globaal het weekend omdat YouTube soms zo z’n kuren heeft en het voor mij onmogelijk maakt om mijn filmpje op tijd op m’n site te plaatsen. Het gaat mij veel tijd kosten maar aangezien jullie het leuk vinden, wil ik dat met veel plezier doen. Het zal voor mij wel makkelijker zijn om een aantal filmpjes tegelijkertijd op te nemen, dus verschiet niet als ik eens 2 filmpjes achter elkaar dezelfde outfit aanheb (wat nu trouwens ook wel eens gebeurd). 

Verder heb ik ook nog plannen om terug wat meer blogposts te maken. Ik heb het vorig jaar veranderd naar om de dag eentje en met alle dagen een artikel in het weekend. Dit was omdat het weekend gewoon te kort was voor mij. Ik kon niet én al mijn vakken bijhouden én elke dag van de week een artikel maken én opdrachten schrijven. Ik had eens uitgerekend hoeveel uren ik daar allemaal voor nodig had : 84 uur, wat dus 2,5 dagen zijn. Zoals ik al zei : het weekend was gewoon te kort. Volgend jaar studeer ik normaal gezien af als bachelor, dus mijn bachelorproef staat voor de deur. We hebben er nog niet zoveel informatie over gehad maar ik heb al van hogere jaren gehoord dat je er goed aan moest doorwerken, anders valt het niet te combineren met de andere vakken. Ik beloof dus niet elke dag een artikel omdat ik weet dat, eenmaal school terug begint, ik mij er toch niet aan kan houden. Maar om de andere dag zal het ook niet meer zijn, je kan dus weer meer artikels verwachten op PfB !
Voilà, zo zijn jullie weer eens up to date!
Wat vind jij van de nieuwe plannen en de make-over ?
Stay gorgeous !
Anke

PS: de winnaar van het pakketje van de Londen winactie wordt deze namiddag bekend gemaakt !

4 opmerkingen: