maandag 9 september 2013

Sleek Contour Kit 'Light'

Een helse zoektocht in Londen leverde mij niets op. Het Sleek Contour Kit was onvindbaar, ook al stonden er 2 displays van Sleek bij Superdrug. Ik keerde niet met lege handen naar huis (dat hebben jullie wel in deze shoplog kunnen zien), maar ik was toch een beetje teleurgesteld dat ik het niet gevonden had. Dit product stond immers on top of the list. Een paar dagen later bestelde ik het kitje dan maar bij Boozyshop en ik was zo blij toen mijn pakketje arriveerde !

 


Ik ben echt van Sleek producten gaan houden en niet alleen voor hun kwaliteit (dat is geen goede zaak aangezien het alleen in het buitenland verkocht wordt) . Ook de verpakking spreekt mij heel erg aan : een zwart omhulsel met in blinkende letters ‘Sleek’ erop. Geen hoekjes en uitsteeksels, maar rechte verpakkingen zodat ze lekker stapelen in je collectie. 
 
Ik koos de kleur ‘Light’. Het paletje bevat een highlighter en een grote pan met donker poeder om te contouren. Ik ben de laatste tijd heel erge fan van contouren aangezien ik een redelijk rond gezicht heb en ik toch wil laten blijken dat ik jukbeenderen heb. Beide pans bevatten ook redelijk wat product : alles tesamen bevat het kitje zo’n 14 g.


 

Wat vind ik nu van dit product ? Alleszins enorm gepigmenteerd. WAUW ! Je moet echt goed uitkijken wat je doet met je kwast. Als je dit product van plan bent om te gebruiken : doe het NIET snel want dan kan je wel eens de mist in gaan. Even er lichtjes met je kwast ingaan, is meer dan genoeg. Ik had in het begin wel wat schrik dat de poeder wat te oranje ging overkomen, maar dat doet ‘ie gelukkig niet.

Links : niets gebruikt - Rechts : Face Contour Kit gebruikt / Blush : MAC 'Coygirl' 

Ik kan echt wel zeggen dat dit Face Contour Kit nu in mijn dagelijkse make-up routine is ingeburgerd. Het geeft mijn gezicht wat vorm en laat mijn jukbeenderen scherper lijken. Ik ben alleszins grote fan ! 

Het Sleek Contour Kit kan je o.a. bij Boozyshop krijgen voor €9,95. 

Wat gebruik jij om te contouren ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen: