vrijdag 4 oktober 2013

Nivea Diamond Volume & Flexible Curls

Mensen met fijn haar, hebben het soms heel lastig om krullen in hun haar te houden, laat staan om ze erin te draaien. Het zakt snel uit en veel glans is ook ver te zoeken. Nivea heeft al veel producten in zijn assortiment maar deze keer lanceren ze 3 producten, speciaal voor de ladies die wat fijner haar hebben. Hou je ogen dus eventjes goed open !

 photo nivea.jpg
 

Er zijn al zoveel shampoo's en conditioners gemaakt die ofwel voor volume zorgen ofwel glans geven (maar die het haar verzwaren!). Nivea komt daarom uit met de Diamond Care lijn, speciaal voor mensen die het beiden willen ! Hun geheim ? Vloeibaar keratine en diamantpoeder. De keratine zit sowieso al in ons haar. Door deze extra keratine toe te voegen, zal het je haar versterken. De diamantpoeder zorgt voor, je kan het al raden ... De glans !
 
Conditioner : €3,39
Shampoo : €3,39
 
Wil je toch graag je krullen in je haar houden ? Dan is deze Flexible Curls Mousse misschien iets voor jou. Het belooft 3 effecten in 1 mousse. Ongelofelijk, niet ? Plakt niet, geeft veerkracht aan het haar en door de warmte van de haardroger wordt de Thermocare-formule geactiveerd, zodat het je haar verzorgd.
 
€4,29
 
Alle de getoonde producten zijn reeds te koop bij de supermarkten en drogisterijen.
 
Heb jij fijn haar ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke


0 reacties:

Een reactie posten