zaterdag 2 november 2013

Een goede indruk nalaten

Of je nu nieuwe vrienden probeert te maken of je gaat op een sollicitatiegesprek : een goede indruk nalaten bij beiden is essentieel. Het komt niet alleen op sociaal vlak van pas, ook zullen mensen je (onbewust) beter beoordelen. Hoe dat je dat doet ? Dat lees je vandaag !

 

Waarom willen we een goede indruk maken ? Misschien solliciteer je wel en wil je echt voor dat bedrijf gaan werken. Al s er nog andere kandidaten zijn, dan moet je je beste beentje voor zetten en gewoon het beste van jezelf geven zodat ze jou wel MOETEN kiezen. Een goede indruk op je baas achterlaten, is daarom heel belangrijk. Maar je hoeft echt niet te gaan solliciteren om een goede indruk na te laten. Stel je voor dat je voor de eerste keer de ouders van je vriend(in) ontmoet. Je wilt toch dat ze je aardig vinden ? Ondanks de nerveuze toestanden probeer je toch om aardig gevonden te worden.  

 Een goede indruk maken, is nooit makkelijk. Dé gouden regel is gewoon jezelf zijn, nooit je voordoen als iemand anders. Mensen hebben dat heel snel door als je vriendelijkheid faket. Niemand is perfect en af en toe eens chagrijnig zijn, is menselijk. Maar op belangrijke momenten zoals een sollicitatie, is het wel belangrijk dat je positief bent.
 
Een goede indruk nalaten, heeft ook een beetje te maken met zelfvertrouwen. Als je je goed voelt in je vel en je gelooft in jezelf, dan straal je dat ook uit. Onbewust beïnvloed je daar ook anderen mee. 
 
Heb jij nog tips ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

P.S. De winnares van de 'Turkish Delight' winactie wordt deze namiddag bekend gemaakt !

0 reacties:

Een reactie posten