vrijdag 1 november 2013

Catrice 'Shopping Day at Bluemingdales' & 'Kitch me if you can'

Sinds Catrice de formule van zijn nagellakjes had veranderd, had ik het nog niet gewaagd om er nog een paar aan te schaffen. Ik hoorde dat de kwaliteit niet zo goed was, dus dat schrikte me toch wat af. Laatst zocht ik naar een mooie glitter als verjaardagscadeau voor een vriendin en werd ik aangetrokken door het schap van Catrice. Er zaten van die hele mooie kleurtjes bij die ik wel eens wilde uitproberen. Dus ik waagde me er aan om er eens 2 mee te brengen...

 
Ik koos voor de kleuren Shopping Day at Bluemingdales met een mooie glitter zoals Kitch me if you can. 'Shopping Day at Bluemingdales' is een prachtige blauw-paarse kleur die enorm goed dekt ! Na 1 laagje is je nagel al helemaal bedekt. De nagellak is helemaal niet waterig, de kwaliteit vind ik dus echt wel goed (wat ik van de andere Catrice nagellakjes al gewend was). Een 2de laagje geeft het beste resultaat.


'Kitch me of you can' is een zeldzame rose gold glitter. Ik heb deze kleur nog niet echt weten te vinden bij andere merken. De substantie is vrij dik dus als je een nette laag op je nagels wil, neem er dan de tijd voor. Anders wordt het algauw een knoeiboel.

 
Al bij al kan ik zeggen dat de kwaliteit van de nieuwe nagellakken me niet zo heel erg tegenvalt, ik had het erger verwacht ! Misschien heb ik nu net een goede kleur te pakken maar hier kan ik alleszins niets slechts over zeggen !
 
De Catrice nagellakken kan je krijgen bij Kruidvat voor €2,99 per stuk.
 
Welke van de 2 vind jij de mooiste ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

2 opmerkingen: