maandag 25 november 2013

Q&A 4

Het is maar weer eens tijd voor een Q&A. Ik heb een aantal vragen verzameld die ik wel leuk vond om te beantwoorden. Dus hier komen ze! Misschien staat jouw vraag er wel tussen ?

 photo orig.jpg
 


 
Welke tools gebruik je allemaal voor je foto's/filmpjes/... ?
Ik hou het simpel (toch als je mij vergelijkt met andere bloggers). Voor mijn foto's gebruik ik een Nikon Coolpix met 12,2 megapixels. Om te filmen gebruik ik (nog steeds) de camerafunctie van mijn iPad. Ik zou dringend eens moeten investeren in een goede filmcamera, I know. Het is er gewoon nog niet van gekomen om eens achter een deftige camera te zoeken. Wat software betreft : ik edit mijn filmpjes met Windows Movie Maker, het programma dat sowieso standaard bij Windows zit. Voor het bewerken van mijn foto's gebruik ik Picasa en Photoscape.
 
Hoe is het om om te gaan met de verschillende PR-bureau's ?
Heel leuk ! Ik heb al een aantal hele goede contacten opgebouwd. Ik vind het echt heel tof om te weten wat een merk van bijvoorbeeld een blogpost vind die ik geschreven heb over een bepaald product. Het gebeurt natuurlijk allemaal heel eerlijk : als ik een product niet goed vind, dan schrijf ik dat ook. Iedereen heeft zo zijn eigen mening en dat appreciëren zij ook.
 
Kan het zijn dat ik je al eens tegengekomen ben ?
Natuurlijk kan dat ! Ik zit soms wel een heel weekend achter mijn boeken, maar 's avonds eens iets gaan drinken of een avondje uitgaan, zit er altijd wel in. Ook overdag heb ik soms halve dagen school, dus dan ben ik wel eens in het stad te vinden. Moest je me eens zien lopen, aarzel dan niet om iets te komen zeggen !
 
Waar blijf jij je inspiratie vandaan halen ?
Op zich inspireert alles mij een beetje. Natuurlijk heb je altijd de trends per seizoen, maar mooie make-up bij een reclamecampagne of de zonsondergang laten mij al veel ideeën krijgen. Ook staat de beautyindustrie nooit stil, dus nieuwe ideeën krijg ik sowieso !
 
Dat waren de vragen voor vandaag. Heb je nog een vraag en ze stond er niet bij ? Kijk even bij de andere Q&A's of stel ze hier bij de reacties.
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten