woensdag 6 november 2013

Update : MyFitnessPal

Wie zich het nog goed herinnert, weet dat ik een speciale app heb geïnstalleerd op mijn iPad om wat kilo's kwijt te raken : MyFitnesspal. De hoe en waarom heb ik al in deze blogpost verteld, maar vandaag geef ik jullie een update over hoe het gaat ! & I tell you : het gaat goed!

 

MyFitnesspal is eigenlijk een heel gemakkelijke app om mee te werken. Heb je geen iPad/iPhone/iPod, dan kan je altijd nog terecht op de website en je daar aanmelden. Niet alleen is het gemakkelijk om ermee te werken, ook is het makkelijk om af te vallen ! Ik zie je nu kijken van : 'Afvallen is nooit makkelijk, dus maak me niets wijs.' Zo sceptisch was ik ook toen ik er eenmaal mee begon. Ik had al heel wat dingen geprobeerd om wat kilo's kwijt te geraken : veel soep gedronken, wat citroensap bij mijn glas water (vetverbrander) en ga zo maar door. Niets hielp ...

Het geheim van MyFitnesspal ? Je mag echt ALLES eten. En met alles bedoel ik ook echt alles. Een pizza hawaï ? Tuurlijk. Een stukje appeltaart ? Ga je gang ! Het is daarom ook zo makkelijk om vol te houden. Het enige waar je rekening mee moet houden, is het aantal calorieën dat je binnenspeelt. Een pizza is goed maar dan zal je 's avonds bijvoorbeeld geen liter ijs meer moeten binnenscheppen, want dan zit je over je limiet van calorieën.

Het resultaat ? Ik ben nu ongeveer er 7 maanden mee bezig en ben ondertussen 20 kg kwijt ! 20 kg ! Dat is in mijn ogen ongelofelijk. Ik voel het ook zeker aan mijn kleren : ze zitten losser dan ooit te voren, ik ben ondertussen ook al anderhalve tot twee kledingmaten kwijt. Ik voel me beter in mijn vel en anderen zeggen het ook dat er wel degelijk iets van te merken is. Om het zelf te zien : kijk dit filmpje eens over mijn kerst- en verjaardagscadeau's. Kijk dan eens naar dit filmpje, dat veel recenter is. Zie je het verschil ?

Opscheppen wil ik absoluut niet doen, integendeel : ik wil mensen aanmoedigen om dit ook eens te proberen als je wat gewicht wil verliezen. Het klinkt misschien cliché maar als ik het kan, dan kan jij het zeker.

Stay gorgeous, always!

Anke 

4 opmerkingen:

  1. Wow, wat ongelofelijk knap! Handig zo een app maar je moet het toch zelf doen he :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend knap van je!! Fijn dat deze app je een steuntje in de rug bied.

    BeantwoordenVerwijderen