woensdag 11 december 2013

Celeb Look : Ariana Grande

Een paar weken geleden waren het de MTV EMA's in Amsterdam. De Hollywoodsterren waren nog nooit zo dichtbij ! Omdat dit toch een speciale uitreiking was, konden de sterren het niet maken om gewoon in hun joggingsbroek op de rode loper te verschijnen ... Dressing up was de boodschap ! Natuurlijk was dit ook voor mij de perfecte gelegenheid om mijn kritisch oog op de outfits en de make-up te laten vallen. Ik pikte Ariana Grande eruit.

 

Ariana is een getalenteerde zangeres en actrice, dat moet ik jullie niet vertellen. Ze heeft op haar 20-jarige leeftijd al heel wat voor elkaar gekregen. Geen wonder dat ze hier op de EMA's staat !
 
Het eerste wat me in deze foto aantrok, is haar kleedje : WAUW! Het staat haar zo goed ! Haar kleding is echt de aandachtstrekker : lichtroze met wat kant. Ik hou gewoon van kant, dus dan is het niet te verwonderen dat ik dit helemaal geweldig vind. Prachtige glinsterende zwarte hakken maken haar look helemaal af.
 
 
Als ik normaal wat foto's van haar tegenkom, vind ik haar wat oranje ogen (too much fake tan?) maar hier valt dit heel goed mee (alhoewel er nog wel een kleurverschil is tussen haar nek en benen)! Ariana draagt nooit al te felle make-up, haar lippen zijn hoogstens in een felroze kleur gekleurd. Hier draagt ze amper oogmake-up (maar zie ik daar niet een kleine wing van haar eyeliner piepen?). De lippen zijn mooi naturel gehouden. En spot ik op de bovenste afbeelding ook geen witte nagels ?
 
Conclusie ? Ze ziet er geweldig uit ! Zij is het bewijs dat naturel kan op grote evenementen zoals de EMA's. Je hoeft helemaal geen plamuurlaag op te hebben, natural is a new way to go !
Wat vind jij van Ariana's look ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

2 opmerkingen:

  1. Woon ik nu niet meer op aarde of ken ik die meid gewoon niet? haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, is het echt ? Kan natuurlijk hoor, ze is vooral bekend van 'Victorious' op Disney Channel + ze is ook zangeres. Ik 'ken' haar via mijn nichtje ;)

      Verwijderen