vrijdag 27 december 2013

Maybelline Baby Lips 'Mint Fresh'

Ik was zo ontzettend blij toen ik hoorde dat de Maybelline Baby Lips naar België kwamen ! Alles wat in Amerika gehyped is, wil ik ook. Materialistisch too much ? Toch vond ik het een leuk concept : lippenbalsem in kleurige verpakkingen en sommigen met een kleurtje. Wie valt daar nu niet voor ? Nochtans heeft het mij een hele tijd gekost eer dat ik er eentje kon bemachtigen. Ik koos voor de Mint Fresh versie.


Kan ik allereerst even zeggen hoe adorable ik deze verpakking vind? Een groene tube met paarse letters (hoe kan het ook anders?). De lippenbalsem op zich is niet gekleurd, hij geeft dan ook geen kleurtje af op je lippen. Vind ik niet erg, er zijn andere Babylips daarvoor.

Wat hij belooft te doen :
- 8h hydratatie
- lippen worden zachter
- lippen zijn beschermd door de SPF 20 die erin zit

Dat mijn lippen er zachter van worden, dat kan ik zeker beamen. De 8h hydratatie is niet helemaal het geval maar lang is het wel. Om je een idee te geven : als ik 'em 's morgens rond 9h opdoe, dan moet ik 'em toch terug aanbrengen rond een uur of 1. Helemaal niet slecht dus ! Dat er SPF 20 inzit, is ook zeker een pluspunt : zo zijn je lippen beschermd tegen de zonnestralen (ook al is de zon helemaal niet te zien !). Er zitten hele fijne ingrediënten in zoals shea boter, aloë vera en vitamine C.


De geur die ik gekozen heb, is 'Mint Fresh'. En of hij fresh is ! De geur is een aangename muntgeur, een beetje te vergelijken met muntkauwgom. De munt laat je lippen wel tintelen en zorgt voor een verfrissing. Dat had ik nog nooit eerder gehad bij een lippenbalsem, maar hey : er is voor alles een eerste keer zeker ?

De Maybelline Baby Lips kan je vinden bij Di voor €3,49.

Welke lippenbalsem gebruik jij ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten