woensdag 29 januari 2014

Beautynieuws !

Mijn inbox stroomde de laatste tijd weer vol met nieuwtjes op beautygebied, dat ik het daarom vandaag allemaal bundel in 1 blogpost. Normaal gezien doe ik het voor ieder merk apart maar dan liggen de producten al lang in de winkels eer dat jullie de berichten gelezen hebben, haha ! Let's go !
1. Sally Hansen - €13,99
Sally Hansen brengt in februari 9 nieuwe lakjes uit. Elk nagellakje is voorzien van een formule met ingebouwde verharder, base coat, kleur, groei stimulans en top coat ! Als dat niet multifunctioneel is ! Verkrijgbaar bij Planet Parfum.


2. Yves Rocher Verjongende Make-up
Er jonger uitzien, wilt iedereen wel. Yves Rocher komt daarom uit met een make-uplijn vol met verjongende producten. Alles is geïnspireerd op glansdeeltjes van rozenwas die het licht gelijkmatig zou weerkaatsen op je huid zodat je er instant jonger uitziet. Ik ben benieuwd ! De make-up lijn bestaat uit een foundation (€18,95) , concealer (€15,94) en poeder (€ 19,95).

3. Labello Fruit Shine Watermelon & Peach - €2,89
Winter betekent koud weer en koud weer betekent uitgedroogde lippen. Je kan ze maar beter verzorgen met een goede lippenbalsme. Deze Labello Fruit Shine lippenbalsems beloven je lippen intens te hydrateren en geven je er ineens een mooi kleurtje bij ! Verkrijgbaar in de Peach - of Watermelon versie. Deze zijn nu al verkrijgbaar.


4. UNE Nude collectie + uitgebreid verzorgingsprogramma
UNE heeft 3 nieuwtjes te delen voor in de maand februari. Allereerst komen ze uit met een Nude nagellakcollectie. 4 prachtige nudekleuren die iedereen wel mooi staat. Ze worden verkocht aan €12,90 per stuk.


Als tweede in hun Nude-lijn komen ze ook uit met natuurlijke poeders : 2 om de huid te matteren en 2 blushes. Lichte poeders, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De 2 blushes doen me zo aan de lente denken!

Blush : €16,99 - Poeder : €16,99

Ten derde hebben ze ook hun nagelverzorgingsprogramma uitgebreid met een nagellakremover (€9,90), een Fast & Dry Topcoat (€12,90), een Base & Shine Topcoat (€12,90) en een Smart Nail Care (€12,90).De producten zijn te vinden bij Di en Galeria Inno.

5. Rimmel 'Sweetie Crush' Nagellak - €6,99
Nagellak als snoepjes, wie houdt daar nu niet van ? Rimmel komt in februari uit met de Sweetie Crush collectie. Suikerzoete kleurtjes met Liquid Sand effect ! Kleur in de lente kan je alvast terug vinden op je nagels.


6. Brazil By OPI
Midden maart kan je een prachtige collectie van OPI terugvinden bij Planet Parfum en dit helemaal geïnspireerd op de zomer (en kunnen we ook een beetje zeggen op het voetbal?) : een zeer kleurige collectie, helemaal geïnspireerd op Brazilië. Laat de zomer maar komen ! Per flesje betaal je €14,50. Er zullen ook 2 mini setjes verkrijgbaar zijn, hier betaal je €18,50 voor.

OPI Scores a Goal ! - AmazONAmazOFF - I just can't Copeacabana - Where Did Suzi's Man go?

Toucan Do It If You Try - Kiss Me I'm Brazilian - Live Love Carnaval - Red Hot Rio

Next Stop Bikini zone - Don't Bossa Nova Me Around - Taupeless Beach - I Sao Paolo Over There

Copacababies 
Beach Sandies (Liquid Sand !)

Vinden jullie het fijner dat ik vanaf nu alles 1 keer in de maand bundel ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten