vrijdag 21 februari 2014

Beautynieuws !

Het is weer ongeveer het einde van de maand en dat betekent : beautynieuws ! De beautywereld staat niet stil, elke maand komen er nieuwe producten uit. Benieuwd wat er op beautygebied is verschenen of wat er nog moet verschijnen ? Lees dan zeker even verder !



1. Rimmel ScandalEyes Shadow Sticks - €6,99
Waterproof jumbo potloden die zo'n 24h blijven zitten ? Dan ben je bij Rimmel aan het juiste adres. Zij hebben deze maand 5 potloden uitgebracht die je zowel als eyeliner of oogschaduw kan gebruiken. Romige textuur zodat je ze makkelijk kan aanbrengen, maar toch lang houdbaar zijn ? Lijkt me een goede combinatie !

Bad Girl Bronze - Blackmail - Bulletproof Beige - Paranoid Purple - Witness White

2. NYC Twistable Intense Lip Colors - €3,99
Hop naar de andere potloden dan, deze voor de lippen. Ik heb al veel jumbo lippotloden getest en ze hebben ongeveer allemaal dezelfde eigenschappen : licht als een lippenbalsem met een licht kleurtje. Deze zouden anders zijn ! Dezelfde verzorging als een lippenbalsem maar een intensere kleur. Ben benieuwd ! Verkrijgbaar in 12 kleuren.
3. Catrice 'Creme Fresh'
Geïnspireerd op de jaren '60 en de pastelkleuren die 'in' zijn voor de komende lente, komt Catrice uit met de Creme Fresh collectie. Deze collectie kan je in maart in de schappen van Kruidvat verwachten.

Oogschaduw - €2,99
James's Brown - Another Pink Panther 
Evergreen 60s - So Jackie O

Gradation Blush - €3,99

Lip Balm - €3,99
Another Pink Panther - Evergreen 60s - The Peach Boys

Ultimate Nail Lacquer - €2,99

The Peach Boys - Make Fast at Tiffany's - Evergreen 60s - Another Pink Panther - Light your Fire

4. Only You Lente Nagellakcollectie - €4,95
Helemaal geïnspireerd op de pasteltinten, komt Ici Paris XL uit met 5 nagellakken, helemaal in de ban van de lente. Verkrijgbaar vanaf maart bij alle Ici Paris XL winkels.
What a girl wants - Pink Cocktail - Lose my Mind - Better than Heaven - Play it cool

5. Be Creative Make-up Lente collectie
De make-up merken zien de lente helemaal zitten want ze komen volop uit met nieuwe collecties. Be Creative Make-up kan ook niet achterblijven. Van deze kleurtjes wordt je alleen maar vrolijk ! Deze lentecollectie is al verkrijgbaar.


Oogschaduw quad - €17,95
Lipstick - € 12,95
Lipgloss - € 12,95
Nagellak - €8,95 per stuk.

6. Beyoncé 'Rise' - €37 voor 50 ml
Beyoncé komt uit met een nieuwe parfum : Rise. Deze parfum is een hele bloemige versie met noten van orchidee, abrikoos, jasmijn en fresiabloesem. 
7. Rimmel Scandal'Eyes Rocking Curve Mascara - €12,99
Rimmel komt opnieuw uit met een andere versie van de Scandal'Eyes mascara's, nu een rock-versie. Het borsteltje is zo gemaakt (in de vorm van een gebroken hart) dat hij je met 1 laagje enorm veel volume zou geven. De verpakking is alleszins om 'U' tegen te zeggen!


Naar welke producten ben jij benieuwd ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen: