woensdag 19 februari 2014

Rimmel Kate Lipstick nr.107

Lipsticks zijn zo producten waar ik nooit genoeg van kan hebben. Niet 1 kleurtje is hetzelfde (ook al vindt mijn broer dat alle kleurtjes op elkaar lijken ...). Kate Moss werkt al een tijdje samen met Rimmel en heeft haar eigen lipsticklijn bij het merk. Ik had er voordien al eentje geprobeerd (klik hier) maar nu heb ik er eentje met een rode huls gekocht. Het verschil ? Deze zou mat moeten zijn !


Ik koos voor de kleur nr. 107, een diepe bessenkleur. Deze zou meer voor de winter kunnen zijn, maar in de lente staat hij je nog steeds fantastisch. Het is maar net waar jij je comfortabel in voelt.


Maar wauw : wat is hij gepigmenteerd ! Er komt zoveel kleur vanaf, dat had ik niet echt verwacht. Het nadeel is wel dat je elk foutje kan zien. Een beetje concealer om te corrigeren kan helpen ! Is hij mat ? Niet helemaal, er zit nog een ieniemienie glansje in. Om 'em helemaal mat te maken, kan je een zakdoekje gebruiken : deze leg je over je lippen. Neem daarna wat poeder en breng deze over het zakdoekje aan. De poeder dringt indirect in je lippen en maakt je lipstick helemaal mat !

Het enige nadeel met matte lipsticks is dat ze je lippen wel eens kunnen uitdrogen. Een lippenbalsem eronder dragen, is dus de boodschap ! 

De Rimmel Kate Moss Lipsticks kan je vinden bij Kruidvat en Di voor €9,49.

Wat vind jij van deze kleur ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen: