vrijdag 28 februari 2014

The Body Shop Vitamin E Face Wash

Gezichtsverzorging is een van de belangrijkste dingen die je toch een beetje moet onderhouden. Een egaal canvas om je make-up aan te brengen, werkt zoveel makkelijker ! Ik heb al wel wat dingen geprobeerd om mijn huid te verzorgen maar telkens was ik niet echt tevreden. Mijn gezicht wassen deed ik namelijk niet, totdat ik mijn Boots Cleansing Brush leerde kennen. Daarna moest ik wel een goede face wash hebben. Ik kocht The Body Shop Vitamin E Face Wash en vandaag lees je de review erover !


Een roze (en dan bedoel ik : suikerspinroze) gel kwam uit de tube toen ik 'em voor de eerste keer gebruikte. Het is echt wel een soort gel aangezien ik 'em bijna van mijn Cleansing Brush heb laten glippen. Eenmaal je 'em aanbrengt op je gezicht en je gezicht wast, verandert de gel in schuim ! 


Dit zijn de ingrediĆ«nten. Zoals je ziet, staat parfum en alcohol redelijk onderaan, wat betekent dat er niet zo heel veel van in zit. Ik heb zelf een gecombineerde tot  vette huid, ik was dan ook benieuwd of hij mijn huid zou uitdrogen of net vettiger zou maken. Geen van de 2 gebeurde ! Ook kreeg ik er verder niet meer onzuiverheden door of reageerde ik er allergisch op.

Na het wassen voelt mijn huid ongelofelijk zacht aan. Ik was wel nieuwsgierig wat er met mijn huid op lange termijn zou gebeuren aangezien vitamine E heel verzorgend is. Wat bleek ? Ik kreeg een deel van mijn natuurlijke glow terug! In de winter wordt mijn huid wat grauwer en verliest het zijn glow snel. Deze oppepper heeft alleszins goed geholpen ! Voor diegene die het niet weten : vitamine E is een anti-oxidant dat de cellen beschermd tegen allerlei beschadigingen (niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit). Dat verklaart natuurlijk mijn glow !

Wat kan ik hier nog aan toevoegen ? Ik vind het gewoon een hele fijne basic face wash : verzorgt goed, geeft mijn glow terug en ruikt ook nog goed (al is de geur niet overweldigend). Een minpuntje is misschien wel de prijs.

The Body Shop Vitamin E Face Wash kan je kopen voor €12.

Welke face wash gebruik jij ?

Stay gorgeous !

Anke

De winnaar van de winactie komt deze middag online !

2 opmerkingen:

  1. Ik gebruik een van Garnier die zijn echt super goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb ik nog niet geprobeerd, dank je voor de tip ! ;D

      Verwijderen