vrijdag 7 maart 2014

Faby

Nieuwe merken ontdekken, doe ik maar al te graag. Echt veel nieuwe merken worden er niet gelanceerd in België maar als ze lanceren, dan doen ze het meteen goed. Faby is een nieuw nagellakmerk dat begin 2014 op de markt kwam. Italiaanse roots, vele kleurtjes waaruit je kan kiezen, ... Een schot in de roos ?
De nagellakken zijn niet getest op dieren en zijn vrij van :
- DPB : deze stof zorgt ervoor dat je nagellak niet makkelijk chipt. Eigenlijk is deze stof niet zo heel erg goed voor je lichaam (ook al smeer je het maar op je nagels...). Gelukkig bevat deze nagellak dat dus niet !
- formaldehyde : dit zorgt ervoor dat de nagellak zich goed hecht aan je nagel. Ook deze heeft een groot nadeel : het kan je huid en ogen irriteren. Niet zo goed lijkt me !
- tolueen : dit houdt je nagellak vloeibaar. Ook dit zit er niet in want er is aangetoond dat dit voor geheugenproblemen zou zorgen.
- kamfer
- formaldehyde resin : dit zorgt ervoor dat de nagellak stevig is. Ook deze stof bevat allerlei bijwerkingen waardoor het goed is dat deze nagellakken het ook niet bevat.
Er zijn maar liefst 175 (!!) kleuren waartussen je kan kiezen, ze maken het je wel niet gemakkelijk ! Wat wil een nail polish addict nu nog meer ? Buiten nagellakken hebben ze ook nog een nagelverzorgingsassortiment. Wat dacht je van een smoothing base coat of een matte topcoat ? Een olie voor je nagelriemen of een milde acetonvrije nagellakremover met Aloë ? Ze hebben aan alles gedacht.

Verder hebben ze ook al 4 nieuwe collecties uitgebracht, elk met hun eigen verhaal erachter. Inventief zijn ze zeker !


De Faby nagellakjes zouden €12,95 per flesje kosten en zijn tot nu toe alleen nog maar verkrijgbaar bij een klein groepje winkels (kijk eens op www.fabynails.be voor de exacte verkooppunten). Ik probeer zeker aan een paar nagellakjes te geraken om uit te testen !

Ben jij van plan om een nagellakje te proberen?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten