woensdag 5 maart 2014

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques kwasten staan erom bekend dat ze een goede kwaliteit hebben. Maar zoals altijd zijn goede dingen hier bij ons niet in de winkel te koop, je moet ze al online bestellen of ... ervoor naar het buitenland gaan. In verscheidene 'Get Ready with Me'-filmpjes heb je mijn Real Techniques Stippeling Brush al zien voorbij komen. Ik ben daar heel erg tevreden over als het aankomt op foundation aanbrengen : de kwast heeft zachte haren maar helpt mijn foundation goed in te blenden met mijn huid. Daarom besloot ik Superdrug nog eens binnen te gaan, op zoek naar een andere kwast die me wel kon bekoren. Mijn keuze was snel gemaakt : ik wilde de Blush Brush.


Zoals alle gezichtskwasten van Real Techniques, heeft ook deze een roze huls. Als ik de haren van de blush brush vergelijk met de stippeling brush qua zachtheid, dan is dit bijna identiek. In tegenstelling tot de stippeling kwast echter, heeft deze meer haren. Ze staan niet te dicht op elkaar zodat je blush mooi wordt aangebracht.Door de grootte hoef je hem natuurlijk niet alleen voor blush te gebruiken. Poeder of bronzer aanbrengen, gaat er even goed mee. Om te shapen, is hij ietsje minder geschikt aangezien de haren daarvoor niet dicht genoeg bij elkaar staan. Je bronzer all over aanbrengen, doet hij perfect.

Wat ik heel fijn vind aan Real Techniques kwasten is dat ze geen haren verliezen. Daar heb ik in het verleden wel wat last mee gehad met andere kwasten, dat mijn gezicht vol hing. Met deze kwasten gebeurt dat in geen geval. Ook behouden ze heel mooi hun vorm, zelfs na een aantal keren wassen. Jep, ik ben grote fan !

Deze kwast stond al een tijdje op mijn verlanglijstje maar ben blij dat ik 'em nu ook echt heb.

De Realt Techniques kwasten kan je online bestellen bij o.a. Boozyshop of Enchantra. Voor de Blush Brush betaal je €12,50.

Heb jij Real Techniques kwasten in je bezit ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik ben gek op de brushes van Real Techniques! Heb verschillende sets gekocht, onlangs via Boozyshop! Ze hadden toen een aanbieding van 20%.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan moet je er inderdaad van profiteren ! Wil er zeker nog een paar bij :D

      Verwijderen