woensdag 12 maart 2014

Old but gold !

Er staan ondertussen al meer dan 700 artikels op PfB, hoe kan het toch allemaal zo snel gaan ! Elke dag komen er trouwe bezoekers langs maar ik weet dat er ook heel wat nieuwe mensen op m'n blog komen. Tijd dus om wat 'oude' artikels terug te halen die nog heel goed van pas kunnen komen !


Mijn Boozyshop Metal Mania palet is nog steeds hard gegeerd. De combinaties die je ermee kan maken, zijn eindeloos. Dit palet behoort dan ook tot mijn grote favorieten.

De lente en de zomer zitten er weer aan te komen en dan mogen de felle kleurtjes terug losgelaten worden. Felle kleuren op de ogen is niet altijd zo vanzelfsprekend. Wil je weten hoe je ze wat meer draagbaar kunt maken, klik dan hier.

Mijn favoriete bronzer is die van Rimmel (heb er onlangs pan in geraakt !). Ik heb er dan ook een tijdje geleden een blogpost over geschreven.

Kriebelt het om een eigen blog te beginnen? Lijkt het je leuk om je interesses met andere mensen te delen ? Dan is een blog starten een heel goed idee ! In deze blogpost geef ik je allerlei tips.

Stay gorgeous !

Anke


0 reacties:

Een reactie posten