woensdag 9 april 2014

NOTD : Flormar Black Dot (nr. 239)

Flormar is een merk dat alsmaar populairder wordt. Voor kwalitatief goede make-up hoef je dus niet altijd heel veel te betalen, dat  heeft Flormar maar weer eens bewezen. Ik heb in Turkije eens een bezoekje gebracht aan deze prachtige winkel, maar onlangs ontdekte ik dat er ook eentje in België is (en er beginnen meer vestigingen in Nederland te komen!). De muur met nagellak zag ik als eerste staan en natuurlijk moest ik daar eens langslopen. De Black Dot nagellak zag er mij zo leuk uit dat er spontaan eentje in mijn mandje verdween.


De nagellak in het flesje deed me eigenlijk een beetje denken aan een ijsje met van die spikkeltjes op. Hoe grappig ! Het is toch wel een fris kleurtje en de zwarte bolletjes geven dat ietsje extra. I like !


Maar wat een pain in the ass om de nagellak erop te krijgen ! Ik heb echt een nieuwe manier van nagels lakken moeten toepassen : in plaats van dat je het erop smeert, moet je het erop deppen om mooi de bolletjes en glittertjes egaal te kunnen verspreiden. Een hele mooie nagellak dus, maar je moet er wel wat geduld mee hebben...


De Flormar Black Dot Nagellak kan je in de Flormar winken in Antwerpen krijgen of online op flormar.com

Wat vind jij van deze nagellak ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen: