zaterdag 12 april 2014

Update : Maybelline Superstay Better Skin Foundation

Ik zei in mijn Favorieten-filmpje al dat er een update kwam over de Maybelline SuperStay Better Skin Foundation. Ik maakte er een First Impression video over (klik hier als je 'em nog niet zou gezien hebben). Na 3 weken beloofde hij een huid met minder oneffenheden. Bij een First Impressions kan je dat natuurlijk niet opmerken. Daarom heb ik sinds die video, alleen nog maar die foundation gebruikt om te zien wat hij nu ook echt voor mijn huid deed. Het verdict valt vandaag !


Ik zei in mijn filmpje dat de foundation nogal roze getint was en daar blijf ik dan ook bij. De roze ondertoon is duidelijk aanwezig dus ben je iets geler getint ? Dan kan je deze kleur wel hebben om je eigen ondertoon uit te balanceren.. De mensen met een neutrale ondertoon kunnen deze ook dragen. Voor de mensen met een rozige ondertoon is deze ietsje minder geschikt. (Alles over ondertonen : klik hier voor het artikel dat ik erover geschreven heb). 

Wat deed hij nu exact voor mijn huid ? Ik wil jullie eerst wel iets vertellen over mijn gezichtsverzorgingsroutine. Daar heb ik niks aan aangepast. Ik gebruikte nog steeds 4 keer per week mijn Boots Facial Cleansing Brush met mijn The Body Shop Vitamin E Facial Wash. Als cleanser gebruikte ik de Kruidvat Pure Cleanser. Zo kon ik eventuele verbeteringen uitsluiten die door de verzorging zou gekomen zijn.

De foundation heeft mijn huid inderdaad egaler gemaakt. Met egaler bedoel ik niet 'Ik hoef nooit geen foundation meer te dragen want al mijn oneffenheden zijn in 1 klap verdwenen.' Dat HELEMAAL niet ! En ben je mijn rode wangen niet vergeten ? Die zullen (spijtig genoeg) nooit helemaal verdwijnen. Het is wel zo dat ik minder foundation nodig heb/had. Waar ik anders 's morgens 1,5 pompje nodig had, is het nu gebleven met 1 pompje. Ook de hoeveelheid concealer is gedaald (al hebben de zakjes onder mijn ogen toch nog wat concealer nodig...). Die hard oneffenheden ga je er niet mee wegkrijgen, vrees ik (denk maar aan littekentjes van acné ofzo).

Conclusie ? Ik vind deze foundation heel goed! Mijn oneffenheden zijn veel minder, de foundation haalt het goede in mijn huid naar boven.

Heb jij deze foundation al uitgeprobeerd ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten