woensdag 21 mei 2014

MAC Lipstick 'Crosswires'

Misschien herkennen jullie deze lipstick nog wel. Ik gaf 'em een tijdje geleden weg in mijn winactie. Ik vond 'em eigenlijk zo mooi, dat ik deze lipstick voor mezelf ook gekocht heb. Tja, beautyverslaafd I guess ? MAC 'Crosswires' heet deze beauty en vandaag lezen jullie er alles over !


'Crosswires' is een cremesheen, wat betekent dat hij een goede kleur afgeeft maar toch een licht glansje op je lippen achterlaat. Je hebt verschillende finishes bij MAC, maar cremesheens zijn toch mijn favoriet ; ook omdat ze je lippen niet uitdrogen.


Qua kleur is het iets out of my comfort zone. Ik draag meestal roze, soms eens een rode lipstick. Koraal - of oranjetinten staan me niet meteen goed. Maar deze gaf ik het voordeel van de twijfel, de kleur vond ik zo mooi in de tube! Wat ben ik blij dat ik de gok gewaagd heb : hij is niet alleen mooi in de tube, maar ik vind 'em ook bij mij passen. Hij zit inderdaad in de korale categorie maar er zit toch een tint roze in waardoor hij heel draagbaar is.Deze lipstick glijdt, net zoals alle cremesheens van MAC, over je lippen als geen ander. Er zitten geen shimmertjes in, wat ik heel fijn vind. Ook al droogt hij lippen niet uit, eerst een lippenbalsem aanbrengen voordat je een lipstick aanbrengt, is altijd een goed idee.

MAC 'Crosswires' kan je vinden bij de MAC store of online voor €18,50.

Wat vind jij van deze lipstick?

Stay gorgeous !

Anke

P.S. : Herinner je je nog de Tropical Eyes van Demake'Up? Hij staat nu op hun Facebookpagina en is in de running voor de 5de Facelook. Zouden jullie willen stemmen op mijn Facelook? Je hoeft gewoon de pagina van Demake'Up te liken en dan te stemmen op de Facelook van PfB (klik hier om naar de pagina te gaan).  Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp !

1 opmerking: