vrijdag 18 juli 2014

Favoriete Highlighters

De zomer is all about een mooie glow op je gezicht. Sommigen hebben dat van zichzelf al, anderen moeten het faken. Dit kan je doen door een illuminating foundation of BB creme te gebruiken, maar je kan ook kiezen voor ... highlighters. Hét product om een mooie gezonde glans te krijgen. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete highlighters voor deze zomer!


Mijn allereerste highlighter die ik kocht, was MAC 'Soft & Gentle'. Deze was en is nog steeds een serieuze hype. Hij kost iets meer in vergelijking met wat je in de drogisterij vindt, maar het is zijn geld meer dan waard. Hij brengt mooi aan, is goed uit te blenden en bevat geen grove glitters. Een pareltje in het MAC assortiment. Als we het meer goedkoper gaan zoeken, dan kies ik voor de ELF Baked blushes. Ik heb hier vorige zomer een blogpost (klik hier) over geschreven en daarin zei ik dat ze nogal redelijk licht waren. Mensen met een hele lichte huid kunnen deze als blush gebruiken, ik gebruik ze als highlighter. Voor €4 kan je ze zeker niet laten liggen.


Nog een budgetproof product is deze Catrice Highlighter Pen. Geen poeder maar een crème in stickvorm. Deze vind ik toch een van de betere highlighters die je in de drogisterij kunt vinden. Hij geeft je een mooie gloed zonder overdreven te zijn. Als laatste - en het zal je misschien verbazen - kies ik voor mijn aloude Catrice highlighter voor onder de ogen : Vanilla Cream. Jazeker, zelfs een oogschaduw kan je op je gezicht gebruiken. Zoals je ziet, heeft deze een serieuze deuk en ik zal waarschijnlijk snel pan raken.

Wat zijn jouw favoriete highlighters ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten