woensdag 16 juli 2014

Barry M Gelly Nail Paints

Barry M komt geregeld uit met fantastische nagellakken. Niet alleen de kleurkeuze, ook de verschillende soorten finishes vallen bij de meeste mensen in de smaak.  Zo waren zij een van de eersten met de liquid sand nagellakken die later een grote hype werden en door zowat elk bedrijf werden nagemaakt. Toen ik in Londen voor het rek van Barry M stond, vielen de Gelly Nail Paints me op. Ze beloven het uitzicht van gelnagels. Ik had er nog nooit eerder van gehoord + ze stonden in het gedeelte waar de nieuwe collecties stonden. Ik nam 2 kleurtjes mee en onderworp ze aan de test.


Ik bracht de kleuren ‘Pomegranate’ en ‘Guava’ mee. Pomegranate is verre van rood maar een liefelijk dieproze lakje. Guava is op zijn beurt dan weer een felblauwe, turquoise kleur. Beide kleuren vond ik heel geschikt  voor deze zomer.


Wat lakken deze nagelakjes fijn ! Dit komt door 2 dingen : het brede borsteltje zorgt allereerst voor een volledige dekking van de nagel waardoor nagels lakken een koud kunstje wordt. Ten tweede is 1 laagje voldoende zodat je ook nog eens heel snel klaar bent. Geven ze uiteindelijk het uitzicht van gelnagellak ? Ik heb nog nooit gelnagels gehad maar als ik daaraan denk, dan verwacht ik een hoog shiny-gehalte en een lange houdbaarheid (op z’n minst een week zonder chippen). Aan de eerste voorwaarde werd zeer zeker voldaan. Ik heb zelfs geen top coat gebruikt omdat ze hard genoeg glansden. Maar doordat ik geen top coat had gebruikt, twijfelde ik wat aan de houdbaarheid. Niets was minder waar : de week was om voor ik het wist ! Van goede kwaliteit gesproken !

Pomegranate

Guava

Ik ben zeer tevreden over deze nagellakken ! Barry M heeft me nog nooit teleurgesteld en dat doet het deze keer ook niet. Heb je dus geen zin om je nagels in gel te laten zetten maar je wilt wel dat je nagellak lang blijft zitten ? Dan moet je deze Gelly Nail Paints eens proberen.

De Barry M Gelly Nail Paints zijn o.a. te koop bij The Make-Up Spot voor €5,45 per stuk.

Ga jij deze eens uitproberen ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten